Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce fantezii sexuale ascunde partenerul tau?

Descopera ce fantezii sexuale ascunde partenerul tau, ce calitati are si cum se manifesta in pat in functie de somnul zodiacal care il domina.

In ceea ce priveste fanteziile sexuale, sexul in public este visul lui. Pregateste-te sa ai parte de o partida rapida in cele mai ciudate locuri: in lift, in cabina de proba, in toaleta de la restaurant, in club, la cinema...si lista poate continua la infinit.

Capricorn

Capricornul este o fire ordonata si calculata chiar si cand este vorba despre sex. Ii place sa aiba totul pus la punct, sa cunoasca fiecare miscare, sa stie ce pozitie urmeaza. Uraste cand este luat prin surprindere. Pe plan sexual, barbatul din Capricorn este complet diferit de toate celelalte zodii: poate parea rigit si plictisitor, dar are modalitatile lui si se pricepe de minune sa isi satisfaca partenera.

Fanteziile sexuale ascunse ale zodiei Capricorn

Nativul din Capricorn este destul de schimbator. La fel sunt si fanteziile sale sexuale: cand este vorba despre o partida romantica la lumina lumanarilor, cand isi doreste un quicky salbatic si plin de pasiune. Niciodata nu stii ce este in mintea lui.

Citește și:

Varsator

Barbatul din Varsator este o fire extrem de linistita, sincera si sensibila, dar sub aceasta masca se ascunde un mascul feroce, dispus sa faca orice pentru a isi satisface partenera. Avand multa experienta pe plan sexual, isi cunoaste foarte bine atuurile si stie care sunt metodele pe care trebuie sa le puna in aplicare. Cunoaste fiecare zona erogena a femeii si nu se grabeste niciodata: ii place sa o ia incet si sa exploreze trupul partenerei.

Romantic din fire, Varsatorul isi doreste sa aiba parte de partide pline de pasiune la umbra unui copac, sub adierea vantului, pe plajele pustii sau acasa, la caldura semineului.

Pesti

Fanteziile sexuale ascunse ale zodiei Pesti

Nativul din Pesti este o fire cu o imaginatie foarte bogata. Acesta reuseste sa surprinda de fiecare data in pat prin pozitii ciudate, locuri cat mai diferite sau miscari impresionate. Pentru el sexul inseamna dragoste, iar dragostea inseamna sex. Barbatul Pesti pune mare pret pe sentimente in timpul actului sexual, contactul vizual cu partenera fiind extrem de important.

In ceea ce priveste fanteziile sexuale, ii place sa fie dominat de iubita lui. Jucariile sexuale joaca si ele un rol foarte important, asa ca nu iti fie teama sa il surprinzi cu o pereche de manusi si un costum sexy din latex.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc