Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce fantezii sexuale ascunde partenerul tau?

Descopera ce fantezii sexuale ascunde partenerul tau, ce calitati are si cum se manifesta in pat in functie de somnul zodiacal care il domina.

Balanta

Nativul din Balanta este o fire extrem de sensibila, emotiva si romantica. Familist din fire, acesta isi doreste cu disperare sa isi gaseasca sufletul pereche, acea femeie care sa il completeze. In ceea ce priveste erotismul, este adeptul sexului traditional, in care accesoriile sexuale sau filmele pentru adulti nu isi au rostul. Preludiul este punctul forte al barbatului din zodia Balanta, asa ca pregateste-te sa fii rasfatata si iubita.

Fanteziile sexuale ascunse ale zodiei Balanta

In ceea ce priveste fanteziile sexuale, pentru Balanta o partida de sex perfecta ar fi intr-un pat matrimonial cu petale de trandafiri, atmosfera romantica, muzica, lumanari si uleiuri parfumate. Masajul erotic este, de asemenea, un as tinut ascuns in maneca Balantei.

Scorpion

Barbatul Scorpion este o fire libertina, careia ii place sa se distreze, sa aiba cat mai multe partenere sexuale. Apetitul sau sexual este urias, incercand de fiecare data lucruri noi, ciudate, diferite. Pentru el sexul este precum o arta, ce trebuie exploatata si analizata din toate unghiurile. Nativul din aceasta zodie se simte atras de femeile puternice, independente, sigure pe ele, care stiu ce vor in pat si stiu sa se lase prada sentimentelor.

Avand o imaginatie extrem de bogata, Scorpionul va surprinde prin fantezii cat mai ciudate. Ii plac tehnicile usor sado-masochiste, in care el este dominatorul si vrea ca partidele sexuale sa includa perversiuni (sexul anal, partidele in trei sau chiar swingerii).

Citește și:

Sagetator

Fanteziile sexuale ascunse ale zodiei Sagetator

Nativul din Sagetator iubeste sa faca sex. Acesta isi schimba comportamentul in timpul actului sexual, trecand cu usurinta de la partenerul romantic si atent la cel salbatic, dornic sa isi satisfaca perechea. Ii place sa experiementeze si sa aiba parte de mai multe senzatii. Spontaneitatea este punctul lui forte, asa ca pregateste-te pentru multe surprize sexuale.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc