Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce fantezii sexuale ascunde partenerul tau?

Descopera ce fantezii sexuale ascunde partenerul tau, ce calitati are si cum se manifesta in pat in functie de somnul zodiacal care il domina.

Rac

Desi este o fire sensibila, in pat Racul este un adevarat animal: ii place sa domine, sa fie dominat, sa incerce lucruri noi. Pentru el conteaza foarte mult ca partenera sa fie satisfacuta in pat. In opinia Racului o partida perfecta incepe cu un preludiu lung, continuat de o partida nebuna, in care imaginatia nu are limite. Ii place ca partenera sa se implice in timpul actului, sa schimbe pozitiile si sa preia initiativa in momentul in care simte nevoia.

Fanteziile sexuale ascunse ale zodiei Rac

Pasional si sensibil, barbatul din Rac isi doreste sa aiba parte de partide de sex in locuri romantice, precum plajele pustii de la malul marii, intr-un jacuzzi, piscina sau apartament rezidential.

Leu

Nativul din Leu este lipsit de inhibitii in ceea ce priveste sexul, fiind deschis la orice inseamna noutate. Ii plac provocarile sexuale si uimeste de fiecare data partenera prin partide cat mai pasionale si romantice. Pe plan erotic simte nevoia sa domine, dar si sa fie dominat. Vrea ca partenera sa sa fie deschisa la nou si sa accepte lucruri noi si incitante.

Fanteziile unui Leu fac referire la puterea lui: ii plac jucariile sexuale, dar si tehnicile usor sado-masochiste. Nu te speria daca iti propune sa faceti sex intr-un loc public sau unul obscur si nici nu refuza pentru ca nu stii ce pierzi.

Citește și:

Fecioara

Fanteziile sexuale ascunse ale zodiei Fecioara

Nativul din Fecioara este o fire hotarata, care stie intotdeauna ce vrea in pat. Desi ii place sa se simta confortabil in timpul actului sexual, este posibil ca uneori sa isi depaseasca limitele, alegand pozitii complexe, care sa ii solicite imaginatia. Este destul de impunator in jocurile erotice, preferand ca doar el sa preia controlul si sa domine partida de sex. Pentru Fecioara conteaza foarte mult ca partenera lui sa fie multumita si satisfacuta pe plan sexual.

In ceea ce priveste fanteziile sale, asteapta-te la surprize din partea lui: vibratoare, dildo-uri, filme pentru adulti. Barbatul Fecioara adora sa isi priveasca partenera in timp ce aceasta se masturbeaza in fata lui, considerand ca in cuplu nu trebuie sa exista nicio retinere de la absolut nimic.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc