Setari Cookie-uri

Astrologie: Afla-ti dieta in functie de zodie

Semnul zodiacal iti poate influenta metabolismul. Vrei sa slabesti dar nu stii exact ce dieta sa incerci? Citeste mai multe despre zodia ta si afla regimul care se potriveste cel mai bine stilului tau de viata:

Semnul zodiacal iti poate influenta metabolismul. Vrei sa slabesti dar nu stii exact ce dieta sa incerci? Citeste mai multe despre zodia ta si afla regimul care se potriveste cel mai bine stilului tau de viata:

Astrologie: Afla-ti dieta in functie de zodie Berbec

Nativul zodiei Berbec pune mare pret pe imaginea lui. Isi doreste sa inspire incredere si autoritate, asadar trebuie sa se prezinte mereu impecabil. Gratie ritmului de viata alert, reuseste sa se mentina in forma fara prea mare greutate. Cand se apuca de regim vrea rezultate rapide. Nu suporta dietele foarte lungi si prefera sa se infometeze.

I s-ar potrivi o dieta bogata in legume si fructe multe, care sa-i substituie pofta de dulce. Apa este de asemenea estentiala pentru ritmul de viata al Berbecului.

Taur


Taurul este un mare gurmand. Curios din fire, nu se poate abtine si obisnuieste sa isi satisfaca mereu poftele culinare. Tine la imaginea lui, dar in acelasi timp nu va incerca diete drastice pentru a-si mentine silueta. O vizita la un nutritionist i-ar prinde foarte bine. Intre timp, ar putea sa isi prepare singur un regim care sa-l satsifaca. Ar trebui sa renunte treptat la paste fainoase si dulciurile bogate in grasimi.

Gemeni


Nativii zodiei Gemeni ar trebui sa fie invidiati de restul semnelor din zodiac. Acestia reusesc sa se mentina in forma fara sa depuna prea mare efort. Au un ritm de viata alert si secretul lor este alimentatia saraca in grasimi. Gemenii gusta cate putin din fiecare. Daca ar tine un regim, cel mai bine li s-ar potrivi unul bogat in lactate, legume, foarte multe fructe si ceaiuri.

Rac


Racul are un stil de viata boem. Iubeste sa traiasca in armonie cu sine dar si cu ceilalti si este o gazda excelenta. Ca orice amfitrion care se respecta, este un bucatar priceput. Ii place sa gateasca atat pentru sine, cat si pentru ceilalti. Cel mai bine i s-ar potrivi un regim personalizat, care sa-i completeze bine stilul de viata. Rabdarea este un alt ingredient necesar pentru dieta nativului Rac.

afla-ti dieta potrivita in functie de zodie Leu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc