Setari Cookie-uri

Astrologie: Afla-ti dieta in functie de zodie

Semnul zodiacal iti poate influenta metabolismul. Vrei sa slabesti dar nu stii exact ce dieta sa incerci? Citeste mai multe despre zodia ta si afla regimul care se potriveste cel mai bine stilului tau de viata:

Nativul Capricorn este o persoana comoda care nu obisnuieste sa isi faca prea multe griji din pricina kilogramelor in plus. De obicei se organizeaza atent si stie ce ar trebui sa ocoleasca, tocmai pentru a nu suferi apoi din pricina dietelor. Regimul potrivit trebuie inainte de toate sa ii inspire incredere, asadar cel mai bine ar fi sa isi compuna singur o dieta adaptata stilului sau de viata.

Varsator

Varsatorul are un stil de viata dinamic, plin de energie. Nu are timp sa se plictiseasca si de aceea previne din timp surplusul de kilograme. Daca vrea sa tina o dieta mananca putin din fiecare. Prajelile sunt incluse insa in meniul zilnic, de aceea ar trebui sa invete sa le evite. Cel mai bine i s-ar potrivi o dieta disociata, fara paste fainoase si multe fructe dulci in loc de zahar.

Pesti

Nativul zodiei Pesti trebuie sa isi supravegheze atent silueta. Gurmand prin excelenta, se abtine cu greu de la mancare. Cand se apuca de o dieta are nevoie de vointa si ambitie pentru a o duce pana la capat, deoarece rezista cu greu tentatiilor. Un regim cu multe salate si fructe aromate ar fi o alegere potrivita. Se recomanda si mai multa miscare, cel putin 30 de minute de mers pe jos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc