Setari Cookie-uri

Astrologie: Afla-ti dieta in functie de zodie

Semnul zodiacal iti poate influenta metabolismul. Vrei sa slabesti dar nu stii exact ce dieta sa incerci? Citeste mai multe despre zodia ta si afla regimul care se potriveste cel mai bine stilului tau de viata:

Leul este foarte atent cu infatisarea sa. Imaginea care vorbeste despre el trebuie sa-i puna in valoare atuurile, de aceea acorda o importanta majora fizicului sau. Este la curent cu toate dietele si incearca sa urmeze un stil de viata cat mai sanatos. Se organizeaza foarte bine si urmeaza cu strictete regimul pe care si-l propune. In general poate sa incerce orice dieta. Perseverent si ambitios, va rezista eroic in fata tentatiilor culinare.

Fecioara

Nativul zodiei Fecioara este un impatimit al dietelor de slabit. Organizat si calculat, stie intotdeauna ce trebuie sa consume si ce trebuie sa evite. Alimentele bogate in grasimi nici nu se inscriu in lista preferatelor sale. Facioara promoveaza un stil de viata sanatos, de aceea nu va alege niciodata o dieta care sa-i puna sanatatea in pericol.

Balanta


Balanta este recunoscuta pentru bunul gust si dragostea pentru frumos. Acorda o mare importanta aspectului fizic si stie intotdeauna cand este cazul sa ia masuri. Daca s-a ingrasat apeleaza la un nutritionist pentru a scapa de kilogramele in plus. Isi doreste cu orice pret sa arate bine. Dietele bogate in proteine, lactate si lichide i se potrivesc cel mai bine nativului.

Scorpion


Ambitia este doar una dintre calitatile definitorii ale Scorpionului. Chiar daca ii place sa pozeze intr-o
persoana calculata, uneori poate sa exagereze cu delicatesele culinare. Cert este ca odata ce-si pune in gand sa slabeasca, va reusi garantat sa isi atinga scopul. Dieta nativului trebuie sa contina neaparat carne si un mic dejun consistent. Carnea slaba de pui si pestele ar trebui de asemenea incluse in regim .

Sagetator


Nativul zodiei Sagetator are un stil de viata haotic. Manaca deseori pe apucate si in general nu are problemei datorita kilogramelor in plus. Totusi, daca isi doreste sa slabeasca, cel mai bine ar fi sa excluda din alimentatia sa mancarurile prajite si dulciurile dintre mese. Desi nu este foarte bun prieten cu fructele, ar trebui sa le includa in regimul sau.

dieta in functie de zodie Capricorn
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc