Setari Cookie-uri

Astrologie: 5 pareri din redactie

Am vorbit despre astrologie in repetate randuri. Am consultat horoscoape si-am citit in stele de sute de ori. Stim asadar ca pe voi va pasioneaza astrologia. Insa nu v-am impartasit niciodata pana acum parerea noastra:

Am vorbit despre astrologie in repetate randuri. Am consultat horoscoape si-am citit in stele de sute de ori. Stim asadar ca pe voi va pasioneaza astrologia. Insa nu v-am impartasit niciodata pana acum parerea noastra:

Oana Trifu, redactor sef Kudika:

Daca m-ai fi intrebat in urma cu doi, trei ani ce parere am despre astrologie, ti-as fi spus ca este o mare escrocherie. Sigur, aceeasi parere o aveam si despre psihologi pana cand unul mi-a redat, de pe-o zi pe alta, linistea si somnul.

In timp insa, lucrand la Kudika si avand de-a face cu absolut tot felul de oameni, am invatat sa nu zic niciodata “niciodata”. Si-am acceptat ca, poate, si astrologia isi are logica ei, ca exista o samanta de adevar in orice si nimic nu trebuie luat de la bun inceput drept fals.

Mai apoi, am inceput sa lucrez cu cei de la Astrodestin si am inceput sa cred in munca lor. Pentru ca si ei, la randul lor, credeau in ceea ce faceau. Si mi-au explicat, in cadrul unui interviu, ca astrologia este si ea o stiinta. Un fel de genetica a personalitatii oamenilor. Ca astrologii nu sunt ghicitori in stele, ca urmaresc niste elemente clare date de momentul nasterii. Si iarasi, m-am gandit ca de vreme ce sunt meteosensibila si depresiva sau nu in functie de pozitia lunii, e posibil ca astrele sa ne influenteze intr-un oarecare grad viata.

Apoi, am primit cadou o astrograma. Nu ma nimerise in totalitate. Dar procentul de “nimereala” era tare bun. Iar in anul ce a urmat acestui dar, n-am putut sa nu observ ca lucrurile mi se intamplau, aproape intocmai cum imi prezisesera partenerii nostri. N-am fost convinsa intru totul, dar am inceput sa cred. Sa cred ca astrele imi pot influenta viata, in ciuda prezentei incontestabile a liberului arbitru, ca exista o predispozitie catre o anumita soarta chiar daca, sunt sigura, avem posibilitate de a o modifica sau nu. Asa cum o persoana poate avea predispozitie pentru a dezvolta un tip de cancer, insa manifestarea neoplasmului depinde de stilul de viata si conditiile de mediu.

Amelia Ciurica, redactor Lifestyle

Un copil se naste in ziua si la ora la care razele celeste sunt in armonie matematica cu karma sa individuala. Horoscopul sau este un portret, provocandu-l si relevand trecutul sau interminabil si rezultatele sale viitoare probabile.”, spunea misticul indian Sri Paramahamsa Yogananda.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc