Setari Cookie-uri

Astrologie: 5 pareri din redactie

Am vorbit despre astrologie in repetate randuri. Am consultat horoscoape si-am citit in stele de sute de ori. Stim asadar ca pe voi va pasioneaza astrologia. Insa nu v-am impartasit niciodata pana acum parerea noastra:

Iulia Dibu, redactor Healthy

Astrologia este in primul rand o stiinta si se pare ca originile ei sunt foarte vechi, ceea ce inseamna ca oamenii, de-a lungul timpului, au observat o corelatie intre existenta noastra si mediul inconjurator.

Mai tarziu, fizica avea sa demonstreze ca noi interactionam practic cu tot ceea ce ne inconjura si ca gradul interactiunii depinde de marimea fortelor dezvoltate in mediul inconjurator, dar si de energiile corpului nostru - orice particula interactioneaza cu cele din jur si se influenteaza reciproc. Asa cum Luna produce flux si reflux, avand influente energetice clare asupra Pamantului (deci si asupra noatra), tot la fel pot exista si influente de la alte planete.

Cu siguranta influente exista si chiar daca astrologia nu a deslusit toate tainele sau mai prezinta erori pe alocuri, totusi o scanteie de adevar exista. Mai mult decat atat, astrologia ne amuza, ne ambitioneaza si ne face deosebit de curiosi. Uneori chiar ne linisteste. Si chiar asa, de cate ori nu m-am entuziasmat eu citind compatibilitatile zodiacale, desigur, cu interes personal, sau m-am mandrit cu caracteristicile zodiei mele, incercand sa trec repede peste defecte!

Citește și:

Care este parerea ta legata de astrologie?

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc