Setari Cookie-uri

Astrologie: 5 pareri din redactie

Am vorbit despre astrologie in repetate randuri. Am consultat horoscoape si-am citit in stele de sute de ori. Stim asadar ca pe voi va pasioneaza astrologia. Insa nu v-am impartasit niciodata pana acum parerea noastra:

Astrologia este o arta inteleasa doar de adeptii cititului in stele. Dupa parerea mea exista o mare diferenta intre astrologia pura si horoscopul realizat de majoritatea revistelor care se prafuiesc pe rafturile de la chioscurile de ziare. Nu cred in horoscopul zilnic asa cum nu cred in existenta lui Mos Craciun. Sunt constienta ca printre noi nu sunt doar 12 tipuri de persoane, insa printre miile de calitati si defecte se strecoara cateva comune, care ajung sa ne induca in eroare. Insa, adevarata harta astrala duce astrologia la un alt nivel. Desi am unele retineri, uneori tind sa cred ca destinul nostru este scris in stele si ca exista momente in care nu este vorba doar despre coincidenta sau despre faptul ca, in mod inconstient, ajungem sa ne influentam propriile decizii.

Cristina Craciun, redactor fashion

Cu siguranta, cred ca exista o legatura intre caracteristicile generale ale zodiilor si personalitatea fiecaruia dintre noi. Anumite insusiri ni se potrivesc si ne influenteaza temperamentul. Insa, in mod sigur planetele si ascendentul au de asemenea o contributie asupra intamplarilor din jurul nostru. Astrologia este un capitol interpretabil care nu se rezuma in mod deosebit doar la prezicerea viitorului. Personal, imi citesc horoscopul, dar previziunile astrale nu imi pot influenta hotararile.

Andreea Breazu, redactor Lifestyle:

Obisnuiam sa arunc o privire asupra horoscopului atunci cand il gaseam intr-o revista sau intr-un ziar, dintr-un fel de superstitie amuzanta, dar si dintr-o urma de curiozitate. Descrierea zodiei cred ca am citit-o candva prin generala si cam atat. Dar asta pana cand am inceput sa lucrez pentru Kudika si, mai ales, pana cand m-am ocupat de Astrolife: ascendenti, case, planete – am devenit temporar experta biroului. Tot citind, am inceput sa bag de seama ca unele lucruri din felul meu de a fi, pentru care aveam deja o explicatie biografica, erau “prevazute” si in harta mea astrala. Ceea ce m-a pus pe ganduri, dar nu a reusit sa imi invinga obiectiile: raman o sceptica atunci cand vine vorba de astrologie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc