Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii februarie pentru toate zodiile

Vrei sa stii ce surprize te asteapta in luna februarie? Citeste horoscopul lunii pentru toate zodiile si afla previziunile astrale pentru fiecare semn din horoscop. Afla cum stai cu dragostea, banii si cariera:

Vrei sa stii ce surprize te asteapta in luna februarie? Citeste horoscopul lunii pentru toate zodiile si afla previziunile astrale pentru fiecare semn din horoscop. Afla cum stai cu dragostea, banii si cariera:

Berbec

Soarele si Mercur iti viziteaza in luna februarie semnul zodiacal. Asta inseamna ca ar trebui sa asculti de intuitie si sa eviti in mod diplomat discutiile tensionate. Ai tendinta sa vorbesti mai mult decat este necesar si risti sa-i superi pe altii. Esti energica si gandesti optimist, asadar intoarce in favoarea ta roata norocului. In plan sentimental trebuie sa fii mai hotarata. Opreste-te pentru o clipa si poate o sa descoperi cu adevarat ce iti doresti.

Astrologie: Horoscopul lunii februarie pentru toate zodiile

Taur

In aceasta luna ar putea sa ti se implineasca un vis mai vechi. Banuielile tale sunt justificate, insa ar fi mai bine sa astepti confirmarea vestii. Te implici mai mult in plan profesional, dar lasi sectorul sentimental pe ultimul loc. O sa primesti exact ceea ce daruiesti, asadar asteapta-te la nemultumiri in dragoste. Arata mai mult interes pentru persoana iubita daca vrei cu adevarat sa imbunatatesti lucrurile. De asemenea, alege mai atent persoanele carora le acorzi increderea ta.

Gemeni

Ar fi momentul sa-ti impartasesti ideile care-ti trec prin cap. In februarie iti surade o sansa importanta in cariera, asadar profita de orice oportunitate care se iveste. Nu pune la suflet criticile si aminteste-ti ca nu esti inconjurat doar de prieteni. Te asteapta evenimente placute si in viata personala. Ai parte de distractie si intalniri spre sfarsitul lunii. Nu-i exclus sa se infiripe o legatura noua intre tine si un prieten apropiat. Chiar daca simti fluturi in stomac, nu te extazia prea tare.

Rac

Inceputul lunii februarie te surprinde tensionata si nerabdatoare. Vrei sa te faci ascultata si nu mai suporti sa lucrezi sub presiune. Ai incredere in tine si cauta ceva mai bun. Sansele iti surad in plan profesional pentru colaborari noi. Daca ai in plan sa iei hotarari radicale, cere totusi inca o parere. Ar fi de preferat sa astepti pana spre sfarsitul lui februarie pentru schimbari importante. Acest lucru este valabil si in plan personal.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc