Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii februarie pentru toate zodiile

Vrei sa stii ce surprize te asteapta in luna februarie? Citeste horoscopul lunii pentru toate zodiile si afla previziunile astrale pentru fiecare semn din horoscop. Afla cum stai cu dragostea, banii si cariera:

Varsator Toate-ti sunt pe plac. Cel putin prima saptamana a lui februarie debuteaza promitator. Romantismul isi face simtita prezenta in viata ta si te bucuri de foarte multa atentie. De asemenea, restabilesti legaturi de prietenie mai vechi. Iti face placere sa intri in contact cu persoane pe care nu le-ai mai revazut. Esti dinamica, dar nu poti pretinde tuturor sa se miste in ritmul tau.

Pesti

Simti o presiune foarte mare asupra ta. Inceputul lunii februarie te gaseste nerabdatoare si tensionata. Nu mai urmari sa multumesti pe toata lumea si traieste asa cum iti place. Viata ta ar putea lua o turnura mult mai optimista. 15 februarie se anunta a fi una dintre cele mai romantice zile ale lunii. Venus stationeaza in semnul tau, asadar asteapta-te la surprize placute.




Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc