Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii februarie pentru toate zodiile

Vrei sa stii ce surprize te asteapta in luna februarie? Citeste horoscopul lunii pentru toate zodiile si afla previziunile astrale pentru fiecare semn din horoscop. Afla cum stai cu dragostea, banii si cariera:

Leu Lucrurile nu se indreapta in directia pe care ti-o doresti in plan profesional. Nu trebuie sa-ti faci prea multe griji. Nu forta nimic si fii deshisa la propunerile noi. Ai tendinta sa tragi concluzii fara sa asculti pana la capat. In dragoste ai parte de mai multa satisfactie. Esti seducatoare si atragi in mod natural privirile sexului opus. Nu o sa duci lipsa de complimente. Poti sa te joci, dar ai grija la limite.

astrologie horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Fecioara

Cariera reprezinta domeniul tau de interes in luna februarie. Esti hotarata sa-ti imbunatatesti imaginea atat la locul de munca dar si acasa. Actioneaza treptat si nu incepe mai multe deodata. Cu Jupiter in semnul tau ai toate sansele sa te bucuri de reusite. Trebuie sa ai insa in vedere ceva. Nu exagera cu cheltuielile, chiar daca momentan banii nu reprezinta o problema.

Balanta

Inceteaza sa mai tii cont de parerea altora. Pierzi oportunitati importante in dragoste daca pleci urechea la toate zvonurile. Esti pe drumul cel bun si faci alegeri potrivite. In plan profesional evita schimbarile majore. Ai vrea sa adopti o alta strategie de lucru, dar cel putin in luna februarie ramai pe aceeasi pozitie. Nu esti inca pregatita pentru un program mai alert.

Scorpion

In luna februarie ar trebui sa fii foarte atenta la detalii. Se anunta multe intalniri si un program dinamic, cel putin pana pe 20. Asculta cu atentie si verifica informatiile care te pun pe ganduri. In plan sentimental ai din nou de infruntat nemultumiri. Cand credeai ca toate problemele s-au rezolvat ies la suprafata alte neclaritati. Sustine-ti punctul de vedere si gandeste optimist.

Sagetator

Iti faci prea multe griji. Mereu vor exista discutii in contradictoriu, trebuie doar sa depasesti cu rabdare situatia. Luna februarie iti aduce instabilitate in plan sentimental. Invata sa asculti mai mult si ofera explicatii pe un ton cat mai rezervat. Si in cariera se anunta nemultumiri. Simti ca parerile tale sunt ignorate si reactionezi imprudent. Iti faci prea multe griji inutile.

Capricorn

In luna februarie acorda o atentie sporita sectorului financiar. Ai o dispozitie placuta si par sa te multumeasca cele mai recente evenimente din viata ta. Poti sa-ti satisfaci anumite capricii, dar nu exagera cu cheltuielile. Investeste mai degraba intr-un weekend romantic. Persoana iubita se simte neglijata si ar fi momentul oportun sa ii arati ca te preocupa relatia dintre voi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc