Setari Cookie-uri

Astrologie: Profilul emotional pentru fiecare zodie

Reusesti sa-ti controlezi impulsurile emotionale sau adesea cazi prada gandurilor de moment? Afla care este profilul emotional al zodiei tale si descopera-ti adevarata identitate:

Reusesti sa-ti controlezi impulsurile emotionale sau adesea cazi prada gandurilor de moment? Afla care este profilul emotional al zodiei tale si descopera-ti adevarata identitate:

Berbec


Activa si entuziasmata preiei intotdeauna initiativa si esti gata de actiune. Teama poate fi o emotie care se afla deseori in spatele intentiilor tale. Desi nu vrei sa arati esti o persoana sensibila, care pune suflet in tot ceea ce face. Profilul emotional definitoriu iti tradeaza dorinta de a detine mereu controlul. Invata sa fii mai temperata si stapaneste-ti impulsurile negative. Furia te impiedica deseori sa remarci si aspectele pozitive din viata ta.

Descopera profilul emotional pentru fiecare semn zodiacal

Taur


Practica si organizata, te lasi ghidata de simtul responsabilitatii si al securitatii. Intotdeauna ai nevoie de certitudine si verifici informatiile pe care le primesti. Profilul emotional care te defineste iti tradeaza nevoia de a fi protejata. Nu-ti place s-o recunosti, dar teama pune deseori stapanire pe tine si pe gandurile tale. Invata sa-ti controlezi emotiile, ramai calma si nu te panica.

Gemeni


Nici un alt semn zodiacal nu reuseste sa stapaneasca atat de bine ca tine arta conversatiei. Esti o maestra a cuvintelor, indrazneata si cauti intotdeauna sa fii prima informata. Esti o persoana volubila, cu o imaginatie bogata, dar totodata critica. Superficialitatea si neatentia pot fi responsabile pentru anumite stari emotionale pe care le transmiti. Ai intotdeauna ceva de spus si deseori nu stii cand sa te opresti la timp.

Rac


Usor impresionabila, esti o persoana sensibila si emotiva. Rezervata, nu foarte sociabila, nu-ti place sa dai explicatii nimanui pentru alegerile tale. Simti nevoia sa fii in permanenta inconjurata de persoane de incredere. Nesiguranta si teama de esec sunt principalele sentimente care iti contureaza profilul emotional. De fiecare data cand ai de facut alegeri te eschivezi si iti faci griji stiind ca urmeaza sa te faci ascultata.

Leu


Tu stabilesti regulile dar nu-ti asumi responsabilitatea totala pentru eventuale nereusite. Oricui i se poate intampla sa greseasca si daca ceva nu a mers conform planului, esti convinsa ca o anumita persoana nu ti-a urmat cu strictete ordinele. Autoritatea si totodata incapatanarea iti definesc personalitatea. Frustrarea este deseori intalnita in profilul tau emotional. Alaturi de ea, neputinta de a controla tot si teatralitatea te indeamna sa faci lucruri pe care apoi le regreti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc