Setari Cookie-uri

Astrologie: Profilul emotional pentru fiecare zodie

Reusesti sa-ti controlezi impulsurile emotionale sau adesea cazi prada gandurilor de moment? Afla care este profilul emotional al zodiei tale si descopera-ti adevarata identitate:

astrologie identitatea fiecarui semn zodiacal impulsurile emotionale

Fecioara


Optimista si atenta la fiecare detaliu, esti o persoana inclinata catre meditatie si idealism. Permanent simti nevoia sa ii completezi pe cei din jur. Spiritul organizatoric si meticulozitatea sunt calitatile tale care joaca un rol important in definirea personalitatii tale. Nu de putine ori te simti neinteleasa de cei din jur. Transformi dorinta de perfectiune intr-o adevarata obsesie care ii indeparteaza pe cei din jurul tau. Grijile sufocante si observatiile in exces tradeaza nevoia de securitate in plan emotional.

Balanta


Ai o personalitate puternica, deschisa spre cunoastere si socializare. Urasti linistea, singuratatea si te simti cel mai bine in compania celor dragi. Nu reusesti sa-ti tii in frau emotiile si deseori cazi prada impulsului de moment. Te superi repede, dar iti recapeti calmul odata ce ti-ai exteriorizat nemultumirile. Reactiile tale pot ascunde sentimente neplacute sau esecuri din trecut.

Scorpion


Ai o capacitate extraordinara de concentrare. Resusesti sa citesti foarte bine printre randuri si iti place sa lasi impresia unei persoane dezorientate. Cu toate astea, esti foarte sensibila la criticile aduse imaginii tale. Chiar daca pozezi intr-o persoana rezervata, esti foarte dura si sentimentele tale sunt intense. Nu reusesti sa-ti controlezi foarte bine latura emotionala atunci cand simti ca ti s-a facut o nedreptate.

Sagetator


Esti unul dintre semnele care poate sa-si stapaneasca foarte bine trairile interioare. Profilul tau emotional te recomanda drept o persoana calculata si abila, care stie cum sa-si controleze actele impulsive. Vrei sa iti respecti mereu angajamentele luate si militezi pentru adevar. Deseori te entuziasmezi prea tare si cazi prada idealurilor inalte. Nu mai incerca sa-i schimbi pe altii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc