Setari Cookie-uri

Astrologie: Profilul emotional pentru fiecare zodie

Reusesti sa-ti controlezi impulsurile emotionale sau adesea cazi prada gandurilor de moment? Afla care este profilul emotional al zodiei tale si descopera-ti adevarata identitate:

Capricorn
Indiferent de situatie, diplomatia iti defineste personalitate. Esti o persoana capabila sa dezvolte si sa mentina relatii excelente cu ceilalti. Ai principii inalte si tintesti cat mai sus cu putinta. Desi esti diplomata si tenace, nu reusesti intotdeauna sa iti controlezi impulsurile emotionale. Te superi repede cand cineva nu iti permite sa vorbesti. Lasi mania sa te controleze in situatiile delicate si judeci aspru, fara menajamente.

horoscop emotional pentru fiecare semn din horoscop

Varsator


Personalitatea ta este complexa si extremista. Independenta este foarte importanta pentru tine si daca ai senzatia ca esti constransa, nu eziti sa iti exprimi nemultumirea. Daca te simti amenintata, furia si revolta sunt primele mecanisme pe care le utilizezi in apararea ta. Aceste emotii negative te motiveaza sa adopti o atitudine defensiva, total indisciplinata.

Pesti


Esti o persoana capabila de sacrificii pentru binele altora. Cand trebuie sa raspunzi pentru interesele tale, adopti aceeasi atitudine doar in situatiile extreme. Ai un comportament schimbator, puternic influentat de nevoile celor din jur. Intampini probleme in plan emotional, deoarece nu reusesti sa iti tii in frau sentimentele. Izbuncnesti atunci cand nu esti inteleasa.









Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc