Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodia ta in horoscopul egiptean

Astrologia egipteana este plina de semnificatii si totemuri. Afla ce iti rezerva astrele in horoscopul egiptean.

Nativii din Osiris sunt firi spontane si distractive. Pentru ei nu exista frontiere, le place sa exploreze necunoscutul, sa cunoasca locuri noi, sa interactioneze cu persoanele necunoscute. Au o foarte mare incredere in intuitia lor si acest lucru le ajuta mult in viata deoarece de fiecare data aleg calea cea buna. Chiar daca par firi puternice si dure, in realitate sunt persoane destul de sensibile, care ajung sa fie ranite destul de repede.

In relatii, persoanele din Osiris sunt destul de rezervate si nu isi dezvaluie usor sentimentele. Acestea refuza sa isi declare dragostea pana in momentul in care sunt sigure de sentimentele partenerului.

Isis (Puterea frumusetii)


Isis corespunde perioadelor: 11 martie – 31 martie, 18 octombrie – 29 octombrie, 19 decembrie – 31 decembrie.

Persoanele din Isis sunt guvernate de Puterea frumusetii.

Isis in horoscopul egiptean

Nativii din Isis au o personalitate puternica, frumusetea, naturaletea si eleganta fiind principalele caracteristici ale acestora. Persoane aventuriere si distractive, sunt pline de energie si le place sa se bucure la maximum de viata. Au foarte multi prieteni, cu care au o legatura destul de stransa. Atitudinea lor calma si increderea in propria persoana le ajuta foarte mult in luarea deciziilor importante.

In relatii, persoanele din Isis sunt firi romantice si pasionale, care iubesc sa fie indragostite. Le place sa isi rasfete partenerul si sa fie apreciate. In urma despartirilor sufera destul de mult si apeleaza la ajutorul prietenilor pentru a trece peste.

Thoth (Puterea cuvintelor)


Thoth corespunde perioadelor: 1 aprilie – 19 aprilie, 8 noiembrie – 17 noiembrie.

Persoanele din Thoth sunt guvernate pe Puterea cuvintelor.

Thoth in horoscopul egiptean
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc