Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodia ta in horoscopul egiptean

Astrologia egipteana este plina de semnificatii si totemuri. Afla ce iti rezerva astrele in horoscopul egiptean.

Nativii din Thoth sunt firi sincere si prietenoase. Acestia au o atractie deosebita pentru lucruile ciudate, iesite din comun. Cu o personalitate puternica, le place sa isi exploateze toate laturile personalitatii si sa faca numai ce le place. Prietenii joaca un rol foarte important in viata lor deoarece acestia sunt cei care ii cunosc cu adevarat.

In relatii,persoanele din Thoth sunt firi pasionale, carora nu le place rutina. Fac tot posibilul ca de fiecare data sa vina cu ceva nou pe plan sentimental si sa isi surprinda partenerul in mod placut. Inventivitatea este punctul lor forte.

Horus (Puterea inaltimii)


Horus corespunde perioadelor: 14 aprilie – 8 mai, 12 august – 19 august

Persoanele din Horus sunt guvernate de Puterea inaltimii.

Horus in horoscopul egiptean

Nativii din Horus sunt firi sincere si prietenoase. Acestia sunt cosiderati cei mai fideli prieteni, fiind dispusi sa faca orice pentru a isi ajuta o persoana apropiata, la care tine. Puternice si dure, persoanele din Horus se remarca printr-o vointa de fier, incapatanare si curaj. Maestri in arta comunicarii, reusesc de fiecare data sa intoarca orice situatie in favoarea lor.

In relatii, persoanele Horus se tem de singuratate si de aceea fac tot posibilul sa fie intr-o relatie. Partenerul ideal pentru ele trebuie sa fie matur, independent si sigur pe el.

Anubis (Puterea vietii)


Anubis corespunde perioadelor: 8 mai – 27 mai, 29 iunie – 13 iulie

Persoanele din Anubis sunt guvernate de Puterea vietii.

Anubis in horoscopul egiptean

Nativii din Anubis sunt firi echilibrate si responsabile. Le place singuratatea si de aceea incearca sa traiasca in doua lumi paralele: una in care prietenii si familia joaca un rol foarte important si cealalta in care sunt doar ei, singuri, in intimitate. Firi loiale si sincere, reusesc sa se faca placute si apreciate in societate. Sunt buni sfatuitori si au o influenta benefica pentru cei cu care intra in contact.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc