Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodia ta in horoscopul egiptean

Astrologia egipteana este plina de semnificatii si totemuri. Afla ce iti rezerva astrele in horoscopul egiptean.

In relatii, persoanele din Anubis sunt firi romantice, care ajung sa fie dependente de partener. Le plac relatiile de lunga durata si rutina si ar face orice pentru a isi multumi partenerul.

Seth (Puterea malefica)


Seth corespunde perioadelor: 28 mai- 18 iunie, 28 septembrie – 2 octombrie

Persoanele din Seth sunt guvernate de Puterea malefica.

Seth in horoscopul egiptean

Nativii din semnul Seth sunt aparent calmi, insa pot ascunde o personalitate destul de ciudata si complexa. Uneori prietenosi, alteori perfizi, persoanele din aceasta zodie sunt maestre in arta prefacatoriei. Increzatoare in propriile puteri, stiu ce isi doresc de la viata si nu renunta pana cand nu obtin acel lucru. Au spirit aventurier si adora vacantele, excursiile neplanuite si experientele unice.

In relatii, persoanele din Seth sunt atrase de flirt. Firi pasionale, le place sa isi domine partenerul si sa fie respectate. Daca descopera ca sunt inselate sau mintite, devin foarte razbunatoare.

Bastet (Puterea atractiei)


Bastet corespunde perioadelor: 14 iulie – 28 iulie, 23 septembrie – 27 septembrie, 3 octombrie – 17 octombrie.

Persoanele din Bastet sunt guvernate de Puterea atractiei.

Bastet in horoscopul egiptean

Nativii din semnul Bastet sunt firi sincere si prietenoase. Intotdeauna atente la detalii, incearca sa isi protejeze familia si prietenii de rau. Vigilenta este caracteristica lor principala, punctul forte care ii diferentiaza de celelalte persoane. Desi pot parea slabi sau timizi, in realitate persoanele din Bastet sunt firi exagerat de protectoare, care sunt capabile sa faca orice pentru cei dragi.

In relatii, nativii din Bastet isi cuceresc partenerul prin sarmul lor natural. Sunt foarte prietenoasa si stiu cum sa intretina o conversatie, reusind sa isi ademeneasca posibilii parteneri. Acestia se simt atras de aventuri si de relatiile scurte, fiind adeptii libertatii si a distractiei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc