Setari Cookie-uri

Astrologie: 2012, anul despartirilor? Saturn e de vina

Remarci schimbari radicale in viata ta sentimentala si ai indoieli cu privire la actuala ta relatie? Saturn este de vina! In tranzitul lui va semana confuzie si nemultumire in cuplu.


Rac


Saturn iti testeaza in 2012 responsabilitatile pe care ti le asumi in relatii. Sectorul sentimental nu va fi lipsit de adrenalina pe parcursul anului. Poate o sa te simti confuza, cel putin pana spre inceputul primaverii.
Vrei sa te implici mai mult dar eziti si constati ca nu te mai simti la fel de confortabila cu principiile tale. Cat isi continua tranzitul in semnul tau, Saturn seamana confuzie dar si ambitie.

Poate a venit momentul sa dovedesti ca ai crescut. Lunile din vara sunt satisfacatoare si romantice, insa o atentie sporita merita noiembrie si decembrie care prevestesc despartiri.

2012 anul despartirilor? Saturn e de vina

Leu


Foloseste comunicarea si rabdarea in avantajul tau, cel putin in primele cinci luni ale lui 2012. Starurn te va supune unor incercari majore la inceput de an. Jupiter iti aduce norocul, dar forta lui nu va fi suficienta pentru a te proteja.

Saturn iti testeaza rabdarea si presare cunfuzie in viata ta sentimentala. Te simti limitata si simti ca iti pierzi libertatea, de aceea risti sa faci greseli majore in cuplu. Disciplineaza-ti mintea si concentreaza-te asupra aspiratiilor tale. Mai si iunie se anunta pasionale, prielnice pentru impacari sau noi inceputuri.

Fecioara

Ai nevoie de noroc si inspiratie pentru a te feri de necazuri in dragoste. 2012 se anunta tumultos sub influenta lui Saturn. Totusi, scopul lui este de a te invata sa fii mai selectiva. Dai dovada de naivitate si te indragostesti de persoanele nepotrivite.

Prima parte a lui 2012 anunta situatii tensionate, certuri, impacari si iar despartiri. Din aprilie, gratie lui Venus resimti o imbunatatire considerabila. Devii mai responsabila, disciplinata si faci alegeri inspirate. Chiar daca anul n-a inceput satisfacator in dragoste, mai, august si septembrie compenseaza cu momente fericite.

Balanta
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc