Setari Cookie-uri

Astrologie: 2012, anul despartirilor? Saturn e de vina

Remarci schimbari radicale in viata ta sentimentala si ai indoieli cu privire la actuala ta relatie? Saturn este de vina! In tranzitul lui va semana confuzie si nemultumire in cuplu.


Saturn are o influenta benefica in semnul tau la inceputul lui 2012 . Te va invata sa-ti cunosti mai bine personalitatea, sa stii sa ceri dar si sa daruiesti.

Atata timp cat o sa-ti corectezi defectele recunoscand ca ai gresit, o sa eviti conflictele majore, cel putin pana la inceputul lui aprilie. De atunci va fi mai dificil de prognozat evolutia relatiei tale. Ai tendinta sa fii prea severa si Saturn o sa-ti amplifice spiritul critic. Luna mai se anunta cea mai dificila din an. La polul opus, in iulie si august cunosti apogeul fericirii.


Scorpion


Saturn va avea o influenta benefica in zodia ta. Inceputul lui 2012 nu debuteaza satisfacator dar ti-ai invatat o lectie. Inveti sa te maturizezi, sa alegi mai mult cu mintea si nu cu sufletul in relatii.

Prima jumatatea a anului este nestatornica, anunta legaturi scurte dar si tensiuni. Cu toate astea, esti ferita de deceptii majore. Nu deveni prea severa cu tine; Saturn tinde sa-ti sporeasca simtul critic. Incepand cu luna martie asteapta-te la o imbunatatire considerabila in viata ta amoroasa. Mai si iunie genereaza stres, dar octombrie si noiembrie compenseaza cu noroc in iubire.

Saturn in 2012 anunta certuri in cuplu

Sagetator


2012 se anunta activ in dragoste. Resimti din plin influenta lui Saturn in viata ta sentimentala. Rabdarea iti va fi greu incercata chiar din primele luni ale anului. Asteapta-te la certuri severe in februarie si martie.

Examineaza-ti propriul comportament si invata sa intelegi pe cine poti sa te bazezi. Deceptiile nu sunt excluse, dar iti vor servi pe post de lectie. Povestile pasionale, nascute peste noapte rareori dureaza. In perioada aprilie-august ai oportunitatea sa intalnesti cu adevarat dragostea.

Capricorn


In prima parte a lui 2012 nu intampini schimbari prea mari. Dimpotriva, Saturn are o influenta pozitiva asupra ta si iti sporeste curajul. Decizi ca ar fi momentul sa iti asumi mai multe rsicuri pentru relatia ideala. Pentru unii nativi poate insemna consolidarea relatiilor, iar pentru altii aceasta decizie prevesteste noi inceputuri. Nu este usor sa incepi de la zero si prima jumatate a anului se anunta plina de incercari.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc