Setari Cookie-uri

Astrologie: 2012, anul despartirilor? Saturn e de vina

Remarci schimbari radicale in viata ta sentimentala si ai indoieli cu privire la actuala ta relatie? Saturn este de vina! In tranzitul lui va semana confuzie si nemultumire in cuplu.

Pregateste-te pentru o vara fierbinte Totul este posibil in iunie. Perioada iunie-august se anunta a fi cea mai norocoasa in plan sentimental.

Varsator


Desi 2012 nu debuteaza intr-o atmosfera romantica, anul acesta anunta multa adrenalina in plan sentimental. Cu siguranta, nu o sa te plictisesti. In primele patru luni, Saturn iti da sa inveti anumite lectii pe care le-ai ignorat. Trebuie sa fii mai ferma si mai prudenta daca iti doresti sa eviti deceptiile. Din aprilie se instaleaza un climat prielnic in viata ta amoroasa. Se inmultesc ocaziile de flirt si tentatiile. Asculta-ti intuitia si nu te lasa pacalita.

Lunile de vara anunta implinire si satisfactie. Incepand cu luna august trebuie sa fii atenta. N-o sa ai parte de prea multa liniste si nu reusesti sa eviti conflictele.

Pesti

Daca inca esti in cautarea sufletului pereche, Saturn iti amplifica aceasta dorinta in 2012. Pana la inceputul lui octombrie va tranzita in semnul tau, taxandu-te dur pentru orice grseala. Fereste-te de relatii superficiale care stii ca nu-ti vor aduce beneficii. Daca esti implicata intr-o relatie ar trebui sa iti sustii mai atent partenerul de viata. Scopul lui Saturn este sa te invete lectia responsabilitatii si a maturitatii.

In perioada martie-aprilie apar certuri majore si relatiile fragile risca sa se destrame. La polul opus, august si octombrie se anunta fi cele mai norocoase luni in plan sentimental.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc