Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop de Ziua Indragostitilor

Descopera ce ti-au pregatit astrele de Ziua indragostitilor.

Descopera ce ti-au pregatit astrele de Ziua indragostitilor. Citeste in continuare si afla cum iti vei petrece ziua de Valentine's Day:

Zodia Berbec de Ziua indragostitilor


Zodia Berbec de Ziua indragostitilor

Trebuie sa stii ca lucrurile mici sunt cele care conteaza cu adevarat in acest an. Ziua de 14 februarie te determina sa fii nostalgica, gandindu-te la lucrurile din trecut, dar ar fi cazul sa iti iei inima-n dinti si sa iti confrunti problemele din viitor. A face ceva util este o modalitate buna de a sarbatori Ziua Indragostitilor. In loc sa mergi cu partenerul la o cina si la dans, ce-ar fi sa iti dedici aceasta zi prietenilor care sunt singuri? Stiu ca nu suna romantic, dar astfel demonstrezi generozitatea si compasiunea ta. Ajutand pe cineva singur, te simti mai bine.

Zodia Taur de Ziua indragostitilor


Zodia Taur de Ziua indragostitilor


Pentru tine Valentine’s Day se anunta a fi o zi romantica. Mireasma de flori, gustul de ciocolata si iubirea vor scoate din tine personalitatea jucausa pe care nu o cunosteai pana acum. Bucura-te de aceasta zi speciala, chiar daca nu crezi cu adevarat in ea. Daca esti intr-o relatie, incearca sa iti surprinzi partenerul cu un cadou simbolic si multa dragoste din partea ta.

Zodia Gemeni de Ziua indragostitilor


Zodia Gemeni de Ziua indragostitilor


Ziua indragostitilor sa inceapa destul de banal si plictisitor, avand in vedere starea ta de spirit. Este posibil ca partenerul tau sa se simta putin nesigur pe relatia voastra, asa ca incearca sa ii demonstrezi cat de mult conteaza el pentru tine. Daca vrei sa ii castigi increderea, Valentine’s Day este ziua perfecta. Nu trebuie sa fii romantica sau emotiva, ci doar sa ii spui ce simti cu adevarat.

Zodia Rac de Ziua indragostitilor

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc