Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop de Ziua Indragostitilor

Descopera ce ti-au pregatit astrele de Ziua indragostitilor.

Personalitatea ta romantica va iesi la suprafata de Ziua Indragostitilor. Vei avea parte de emotii puternice la inceputul zilei insa, catre seara, planeta Venus iti incurca planurile. Vor exista probleme in cuplu iar gelozia exagerata va scoate la iveala amintiri dureroase. Cheia de a trece cu bine peste aceasta zi este sa fii sincera cu tine insati si sa iti exprimi dorintele, fara a fi distrasa de sentimentele pe care le ai pentru partenerul tau.

Zodia Scorpion de Ziua indragostitilor


Zodia Scorpion de Ziua indragostitilor


Pasiunea este in floare, iar fericirea va fi din ce in ce mai mare pe parcursul acestei zile. Ziua incepe cu un joc de iubire, in care flirtul si romantismul sunt permise. Cadouri frumoase, zambete si distractie. Toate acestea construiesc imaginea unei zile perfecte. Aceasta atmosfera este una ideala pentru a fi sincera cu partenerul si a ii spune ce gandesti.

Zodia Sagetator de Ziua indragostitilor


Zodia Sagetator de Ziua indragostitilor


Este indicat sa ai o atitudine pozitiva pentru Ziua Indragostitilor. Petrece timpul alaturi de partener intr-un loc linistit, in care sa puteti vorbi despre relatia voastra si sentimentele pe care le aveti. Daca esti nemultumita de relatie, acesta este momentul potrivit pentru a spune tot ce ai pe suflet, insa mare atentie la cum iti alegi cuvintele pentru a nu il rani.

Zodia Capricorn de Ziua indragostitilor


Zodia Capricorn de Ziua indragostitilor


Esti o fire care stie ce isi doreste de la viata. Valentine’s Day ar trebui sa fie o zi dedicata iubirii, plina de fericire si ganduri pozitive. Pentru tine nu este acel tip de zi deoarece este mult mai indicat sa vorbesti despre problemele tale emotionale si situatia in care esti cu un prieten apropiat, care te cunoaste foarte bine si in care poti avea incredere. Nu suna distractiv, insa aceasta conversatie ar putea fi extrem de productiva, ajutandu-te sa iti rezolvi problemele.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc