Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop de Ziua Indragostitilor

Descopera ce ti-au pregatit astrele de Ziua indragostitilor.

Zodia Rac de Ziua indragostitilor

Sentimentele tale sunt intr-o continua schimbare de Valentine’s Day. Calatoria incepe cu Luna in Scorpion, ceea ce inseamna ca poti avea parte de intimitatea de care ai nevoie si pe care ti-o doresti atat de mult. Catre seara, planurile se schimba, Luna ajungand in Sagetator. Comentariile insensibile ar putea provoca certuri, asa ca incearca sa fii delicata si sa nu vorbesti despre lucruri dureroase.

Zodia Leu de Ziua indragostitilor



Zodia Leu de Ziua indragostitilor

Orele de dimineata pot veni cu mici provocari, incarcate de emotii. Gelozia si resentimentele isi vor face loc treptat in sufletul tau. Din fericire, Luna in Sagetator va veni in ajutorul tau, redirectionand toata durerea si facand loc dragostei. Este posibil ca o persoana sensibila, apropiata tie, sa reactioneze cu gelozie la intamplarile din viata ta, asa ca incearca sa rezolvi situatia cu mult calm si blandete.

Zodia Fecioara de Ziua indragostitilor


Zodia Fecioara de Ziua indragostitilor


Incearca sa mentii lucrurile cat mai simple in aceasta zi deoarece Marte se indreapta catre zodia ta. Nu rezolva nicio problema, nu lua decizii importante si nu te certa cu persoanele din jurul tau pentru a limita nivelul de stres si a avea o zi placuta. Intalnirea cu o persoana pe care nu ai mai vazut-o de ceva timp iti va schimba modul de a gandi si va aduce un plus de fericire in aceasta zi.

Zodia Balanta de Ziua indragostitilor


Zodia Balanta de Ziua indragostitilor

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc