Setari Cookie-uri

Astrologie: Misterul zodiei tale

Fiecare semn din astrologie are o fata ascunsa a personalitatii. Afla totul despre misterul zodiei tale.

Fiecare semn din astrologie are o fata ascunsa a personalitatii. Afla totul despre misterul zodiei tale.

Berbec



Ai o tarie de carcter foarte rar intalnita. Comunicativa, intotdeauna pe drumuri, ocupata cu ceva, dai senzatia unei persoane care stie ce vrea de la viata. In realitate, lucrurile nu stau exact asa. Fata ascunsa a caracterului tau contureaza o o persoana vulnerabila si destul de sensibila. Ti-e teama de esec si cel mai mult, urasti singuratatea in cuplu. Ai nevoie de sprijin si securitate, chiar daca nu vrei sa arati. Pari autoritara si severa, dar preferi sa inspiri teama si respect, decat nesiguranta si emotivitate.

Astrologie: Misterul zodiei tale


Taur



Esti gata sa te sacrifici pentru bunastarea altora. In schimb ai nevoie de garantii si siguranta. Incerci cat poti sa te feresti de esec si te zbati pentru a-ti construi o imagine buna. Latura ascunsa a personalitatii tale dezvaluie foarte multa ambitie si tact. Pozezi deseori in nestiutoare pentru a testa anumite persoane. Confortul tau este mai presus de orice si esti capabila sa iti aperi cu orice pret interesele.

In dragoste esti posesiva si obisnuiesti sa arunci vina pe celalalt in mijlocul conflictelor. Reusesti sa te ascunzi foarte bine sub masca vulnerabilitatii.

Gemeni



Esti o persoana foarte activa si entuziasta care poate face mai multe lucruri deodata. Nu te temi de necunoscut, dimpotriva curiozitatea este o alta caracteristica definitorie a personalitatii tale. Asemenea semnului tau dual, ai un caracter plin de incertitudini si contraste. Iti place sa iesi in castig chiar daca trebuie sa sabotezi. O fata ascunsa iti tradeaza deseori superficialitatea. In anumite situatii uiti de diplomatie si preferi sa obtii ce iti doresti folosindu-te de viclenie si teatralitate.

Rac



Semnul tau zodiacal te defineste drept o persoana discreta, emotiva si foarte usor impresionabila. De cate ori ai ocazia te ascunzi sub masca inocentei, desi nu dai dovada intotdeauna de nevinovatie. O alta latura a personalitatii tale ascunde egoism si incapatanare. Stii sa iti urmaresti cu abilitate interesul si nu intampini piedici cand vrei sa obtii ceva. Daca este necesar te victimizezi pentru a impresiona, reusind astfel sa ii manipulezi usor pe cei din jurul tau.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc