Setari Cookie-uri

Astrologie: Misterul zodiei tale

Fiecare semn din astrologie are o fata ascunsa a personalitatii. Afla totul despre misterul zodiei tale.

Sagetator


Tinzi catre un ideal elevat. Visezi la o lume mai buna, corecta si organizata. In lipsa acesteia incerci sa te adaptezi cu greu realitatii. Apreciezi simplitatea si armonia. Desi ti-ai fixat niste principii importante, nu reusesti intotdeauna sa te ghidezi dupa ele in viata. Fata ascunsa a personalitatii tale este imprudenta si lipsita de tact. Vrei sa fii un exemplu pentru cei din jurul tau, dar in realitate stii ca imaginea ta este departe de perfectiune.

astrologie misterul in semnele zodiilor


Capricorn



Responsabila si constiincioasa, pozezi intotdeauna intr-o persoana model pentru cei din jurul tau. In spatele imaginii tale fara cusur ascunzi si alte miscari dezordonate sau impulsive care nu iti aduc cinste. Pari inofensiva si tacuta, dar iti urmaresti interesele cu o abilitate excelenta. Nu iti deschizi sufletul decat in prezenta familiei tale sau a persoanelor care ti-au trecut testul increderii. Fata ta ascunsa este foarte nesigura si banuitoare. Desi spui ca apreciezi lucrurile simple, reusesti intotdeauna sa atragi complicatiile in viata ta.

Varsator



Ai o personalitate puternica si complexa. Boema si visatoare, dai impresia unei pesroane linistite. De fapt, aceasta este doar o masca pe care o utilizezi pentru a-ti impune mai usor punctul de vedere. Nonconformismul te caracterizeaza si nu accepti constrangeri din partea nimanui. Tactul nu este tocmai o calitate de-a ta si nu te gandesti la consecinte daca esti provocata. Preferi sa iti tii ascunsa latura sensibila de teama profitorilor.

Pesti


Simbolul care marcheaza semnul tau semnifica dualitate si contradictii. Esti o persoana sufletista si sensibila, care tanjeste dupa atentie. Ascunzi inclinatii artstice si idei, dar iti lipseste initiativa. Ti-e teama sa risti si planuiesti atent fiecare miscare. Fata ascunsa a personalitatii tale este framantata permanent de nesiguranta si contraziceri. Pui un pret prea mare pe opiniile altora.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc