Setari Cookie-uri

Astrologie: Misterul zodiei tale

Fiecare semn din astrologie are o fata ascunsa a personalitatii. Afla totul despre misterul zodiei tale.

Leu



Esti unul dintre semnele zodiacale care iubeste cel mai mult sa fie in centrul atentiei. Lidera innascuta, iti place sa conduci si sa observi cum iti sunt ascultate indicatiile. Ambitia este marea ta calitate, dar si un defect. Tinzi sa iti supraestimezi anumite competente, pozand mereu in persoana care le stie pe toate. Oricine nu este de acord cu tine este impotriva ta. Fata ascunsa a personalitatii tale nu este deloc atat de radianta. Ti-e teama de esec, de singuratate si de aceea, preferi sa iesi in evidenta. In locul discretiei, alegi intotdeauna sa iti faci cunoscute reusitele.

Latura ascunsa a fiecarui semn din zodiac


Fecioara



Esti o persoana care isi controleaza foarte bine emotiile. Gandirea ta este clara si organizata, dar totul trebuie prevazut dinainte. Nu agreezi nesiguranta si iti testezi deseori prietenii. Temerile tale au legatura cu lipsa increderii in propriile forte. Iti este teama sa nu dezamagesti. Fata ta ascunsa tradeaza dorinta de a fi mereu in centrul atentiei. Desi pozezi intr-o persoana retrasa, vrei sa fii admirata, apreciata si iti doresti sa-ti fie recunoscute meritele.

Balanta



Esti o persoana inzestrata cu un simt artistic fin. Gratioasa si amabila, stii intotdeauna sa iti marchezi prezenta printr-o atitudine aleasa. Dai dovada de amabilitate si calm, esti o buna sfatuitoare dar si o judecatoare aspra. In sinea ta esti critica si acorzi o importanta sporita imaginii. In spatele zambetului fermecator poti sa ascunzi o tristete desavarsita. Fata ascunsa a personalitatii tale nu este deloc atat de vesela precum pare. Ti-e teama sa iti deschizi cu adevarat sufletul in fata altora si deseori te macina indecizia sau nesiguranta.

Scorpion



Esti o persoana retrasa si calculata. Nu permiti oricui sa intre in viata ta personala si preferi sa te invalui intr-o aura de mister. Spui ca nu te intereseaza prea mult parerile celorlalti. Adevarul este ca pui mare pret pe opiniile altora si comentariile negative te afecteaza foarte mult. Treci greu peste infrangeri, chiar daca pe chipul tau rareori se intrezareste vreo urma de regret. Latura ascunsa a personalitatii tale contureaza un caracter nesigur si temator. In interiorul tau triesti avevarate drame cand nu te simti apreciata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc