Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop de martisor

Descopera ce ti-au pregatit astrele in luna martie, care sunt zilele tale norocoase si care sunt cuvintele cheie care iti contureaza personalitatea.

Zile norocoase pentru zodia Gemeni: 10, 18, 30.

Rac


Zodia Rac in Luna lui Martisor


Cuvinte cheie: rezolvare, prietenie, fericire

Caracteristici: Toate problemele pe care le-ai avut cu familia incep sa fie date uitarii. Ceva important este pe cale sa apara in viata ta, asa ca organizeaza totul si pune-ti ordine in ganduri pentru a te bucura la maxim de ceea ce urmeaza. In relatii, dragostea este in floare, iar tu te simti ca in al noulea cer. Partenerul iti este alaturi de fiecare data si te sprijina in momentele grele.

Zile norocoase: 4, 29, 31.

Leu


Zodia Leu in Luna lui Martisor


Cuvinte cheie pentru zodia Leu: atentie, incredere, maturitate

Caracteristici: Descoperi ca nu esti persoana pe care o credeai ca esti. Viata ta s-a schimbat, tu ai devenit mai matura si ai invatat sa iei lucrurile in serios. Iubirea de sine a fost inlocuita cu aprecierea celor din jurul tau. Veniturile lunare vor creste considerent in luna martie, insa va trebui sa muncesti mai mult. Mare atentie la orele petrecute la munca si nu iti neglija partenerul. Catre sfarsitul lunii se anunta o perioada de tranzitie, in care vei avea parte de cateva schimbari pe plan sentimental.

Zile norocoase pentru zodia Leu: 7, 11, 23.

Fecioara


Zodia Fecioara in Luna lui Martisor


Cuvinte cheie pentru zodia Fecioara: sensibilitate, prietenie, timiditate

Caracteristici: In luna martie traiesti intr-o lume creata de tine, fiind departe de adevar. Incearca sa iesi din carapace si sa gandesti optimist daca vrei sa iti descoperi latura fericita. Multe ganduri te vor coplesi, insa invata sa iti controlezi emotiile si, cel mai important, sa accepti ajutor din partea prietenilor si a familiei. In dragoste nu se anunta o perioada foarte roz, singuratatea facandu-si loc in inima ta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc