Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop de martisor

Descopera ce ti-au pregatit astrele in luna martie, care sunt zilele tale norocoase si care sunt cuvintele cheie care iti contureaza personalitatea.

Cuvinte cheie pentru zodia Sagetator: pasiune, orgoliu, putere

Caracteristici: Cateva informatii iti vor da peste cap planurile de la inceputul lunii. Nu-ti face griji, vei avea parte de mici schimbari in bine, de care te vei bucura. Invata sa interactionezi cu cei din jurul tau si fii mai deschisa la nou. Tine-ti aproape prietenii deoarece este posibil ca spre sfarsitul lunii sa ai nevoie de sprijinul lor. Pe plan sentimental, exista mici probleme de comunicare cu partenerul care pot fi rezolvate numai cu rabdare.

Zile norocoase pentru zodia Sagetator: 9, 10, 16.

Capricorn


Zodia Capricorn in luna lui Martisor


Cuvinte cheie pentru zodia Capricorn: sprijin, iubire, maturitate

Caracteristici: In primele zile ale lunii martie se anunta cateva activitati noi pe plan profesional. Te vei acomoda destul de repede cu noul program, iar colegii iti vor fi alaturi pentru a te ajuta, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Invata sa faci loc in viata ta si realitatii care te inconjoara. Poate ca este timpul sa iti iei cateva zile de vacanta, in care sa fii doar tu cu gandurile si sentimentele tale pentru a iti pune viata in ordine.

Zile norocoase pentru zodia Capricorn: 15, 21, 24.

Varsator


Zodia Varsator in luna lui Martisor


Cuvinte cheie pentru zodia Varsator: schimbare, echilibru, ordine

Caracteristici: In aceasta luna astrele s-au aliniat in favoarea ta. Este o perioada in care vor exista cateva manevre filozofice din partea ta, realizand care este scopul tau in viata. Iti vei gasi echilibrul interior si iti vei rezolva toate problemele. Conflictele cu cei din jurul tau vor disparea ca prin minune iar tu te vei bucura de liniste din nou. Pe plan sentimental, relatia cu partenerul este pe drumul cel bun, lasa iubirea sa isi joace propriul rol.

Zile norocoase pentru zodia Varsator: 5, 24, 26.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc