Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop de martisor

Descopera ce ti-au pregatit astrele in luna martie, care sunt zilele tale norocoase si care sunt cuvintele cheie care iti contureaza personalitatea.

Zile norocoase pentru zodia Fecioara: 6, 15, 29.

Balanta


Zodia Balanta in Luna lui Martisor


Cuvinte cheie pentru zodia Balanta: entuziasm, personalitate, putere

Caracteristici: Pentru tine luna martie incepe cu cateva schimbari pe toate planurile. Iti vei pune ordine in idei si vei reusi sa iti impresionezi sefii, bucurandu-te de sprijinul lor in noile proiecte. Pe plan sentimental, energia sexuala si entuziasmul exagerat iti vor fi de ajuns pentru o luna romantica, plina de pasiune. Comunicarea este cheia esentiala pentru a duce relatia la un alt nivel.

Zile norocoase pentru zodia Balanta: 1, 22, 27.

Scorpion


Zodia Scorpion in Luna lui Martisor


Cuvinte cheie pentru zodia Scorpion: incredere, realizare, planuri

Caracteristici: Luna martie este luna ta. Astrele au grija de tine, fiindu-ti alaturi si oferindu-ti inspiratie pentru a putea face ceea ce iti doresti. La munca vei fi apreciata pentru orele suplimentare pe care le-ai facut in ultima perioada si asa vei castiga increderea superiorior tai. Pune-ti ordine in ganduri si ofera atentie si partenerului tau. Gaseste un refugiu in inima ta si axeaza-te pe linistea interioara pentru a fi pe deplin fericita.

Zile norocoase pentru zodia Scorpion: 14, 17, 30.

Sagetator


Zodia Sagetator in luna lui Martisor
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc