Berbec

Lucrurile se schimba destul de repede pentru tine. Vei avea parte de mici surprize placute din partea unor persoane de la care nici nu te astepti. Chiar daca esti concentrata pe munca, vei avea timp sa iti analizezi viata si sa te concentrezi pe relatia cu cei din jurul tau. Aceasta saptamana poate fi o perioada foarte buna pentru a deveni mai comunicativa si mai prietenoasa cu familia.

Taur

Inca esti in cautarea unor raspunsuri in ceea ce priveste viata ta personala. Iti este teama sa iei deciziile importante deoarece nu vrei ca persoanele dragi sa sufere din aceasta cauza. Este posibil ca o persoana sa iti schimbe modul de a gandi si sa te determine sa faci pasul pentru a pune ordine in viata ta. In ceea ce priveste planul sentimental, dragostea si-a cam pierdut din farmec. Incearca sa vorbesti cu partenerul despre lucrurile care te framanta.

Gemeni

Saptamana Pastelui este o saptamana destul de dificila pentru tine. Se anunta schimbari mari pe plan profesional, pregateste-te pentru o perioada in care vei lucra aproape non stop. Pe plan sentimental totul este roz, asa ca te poti baza pe partenerul tau atunci cand vine vorba despre problemele pe care le ai. Cere-i sfaturi si roaga-l sa te sprijine in situatiile dificile.

Rac

Toate conflictele pe care le-ai avut cu partenerul incep sa fie date uitarii. Aminteste-ti faptul ca atentia si compromisul sunt cele doua elemente care intretin o relatie. Un lucru destul de important este pe cale sa apara in viata ta, asa ca incearca sa iti organizezi viata si sa iti pui ordine in ganduri pentru a te bucura din plin de ceea ce urmeaza.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: