Setari Cookie-uri

Horoscop: Cele 12 cumpene ale zodiacului

Descopera cumpana care afecteaza caracterul fiecarui semn din horoscop.

Defectele majore deterioreaza personalitatea nativilor favorizand neintelegerile. Afla cumpana din zodia ta si corecteaza-ti pornirile negative:

Berbec

Cumpana in zodia Berbec: graba

Persoanele nascute in zodia Berbec sunt dinamice si pline de viata. Nu au prea multa rabdare cu cei din jur, dar se enerveaza imediat cand nu ii sunt ascultate directivele. Principalul defect, nerabdarea le poate aduce foarte multe neplaceri. Aleg sa-si urmeze propriul drum, chiar daca pornesc de la inceput cu stangul si nu le place sa asculte indicatii. Nu renunta niciodata si vor merge pana-n panzele albe pentru a-si atinge scopul.

Horoscop: Cele 12 cumpene ale zodiacului

Taur

Cumpana in zodia Taur: lacomia

Nativii zodiei Taur sunt persoane calculate, care stiu sa-si organizeze foarte bine planurile pentru a obtine ceea ce-si doresc. Aparent neincrezatoare si tacute, observa toate detaliile importante, de aceea reusesc sa iasa cu fruntea sus chiar si in cele mai tensionate momente. Sunt avizi dupa confort, atentie si in general, ramnesc deseori la ceea ce nu pot sa aiba. Cumpana din zodiac, lacomia le aduce instabilitate in viata.

Citește și:

Gemeni

Cumpana in zodia Gemeni: curiozitatea

Gemenii stapanesc excelent arta comunicarii si a disimularii. Sunt foarte curiosi, dornici sa fie intotdeauna primii care afla ultimele noutati. Curiozitatea care-i caracterizeaza se transforma intr-o adevarata cumpana atunci cand incalca limitele morale pentru a obtine ce vor. Li se pare normal sa intre in viata celorlalti fara sa ceara permisiuni. Instabili, mereu in graba, nu inteleg de ce nimeni nu tine pasul cu ei.

Rac

Cumpana in zodia Rac: posesivitatea

Sensibili si precauti, nativii din zodiac Rac sunt dominati de sentimente contradictorii. Manifesta o sensibilitate in exces si grija pentru cei din jur se transforma intr-o adevarata obsesie. Daca nu sunt macinati de griji si intrebari, fac o fixatie pentru anumite persoane. Isi schimba foarte usor starea de spirit si cred in superstitii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc