Setari Cookie-uri

Horoscop: Cele 12 cumpene ale zodiacului

Descopera cumpana care afecteaza caracterul fiecarui semn din horoscop.

Sagetator

Cumpana din zodiac: impulsivitatea

Sagetatorii au o personalitate puternica si nu ezita sa iasa in evidenta ori de cate ori au ocazia. Luptatori innascuti, le place libertatea si aventura. Sunt persoane idealiste care vor lupta pana-n panzele albe pentru principiile lor. Tind sa exagereze cu marinimia fata de sine ori fata de ceilalti. Impulsivitatea este cumpana lor care ii impiedica sa vada dincolo de limitele pe care si le-au impus. Nu acorda atentie detaliilor si ignora avertismentele.

Horoscop: Cele 12 cumpene ale zodiacului

Capricorn

Cumpana din zodiac: incapatanarea

Nativii zodiei Capricorn sunt persoane devotate si intelepte. Principalele lor calitati se transforma repede in defecte pentru cei din jur, datorita incapatanarii de care dau dovada. Au intentii bune, dar sunt de nestramutat in privinta hotararilor luate. Se impovareaza cu foarte multe responsabilitati si nu de putine ori risca sa piarda controlul.

Citește și:

Varsator

Cumpana in zodiac: instabilitatea

Nativii zodiei Varsator sun persoane active, cu idei inovatoare. Au o personalitate complexa, plina de contradictii. Vor sa fie in centrul atentiei, sa se faca ascultati, dar apoi prefera sa evadeze intr-o lume a lor, pentru a se bucura de singuratate si liniste. Spun repede ce gandesc si iau decizii pe loc, dar nu de putine ori regreta aceste obiceiuri. Instabilitatea le sporeste vulnerabilitatea in fata deceptiilor.

Pesti

Cumpana in zodiac: pesimismul

Nativii zodiei Pesti sunt persoane visatoare si modeste. Au un caracter dual, care le sporeste nehotararea si instabilitatea. Cumpana din zodiac, pesimismul ii impiedica sa se bucure pe deplin de momentele importante ale vietii. Le e teama sa ia decizii si se ghideaza intotdeauna dupa emotii sau presimtiri. Prefera mai de graba sa se lase comandati decat sa fie la putere.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc