Setari Cookie-uri

Horoscop: Cele 12 cumpene ale zodiacului

Descopera cumpana care afecteaza caracterul fiecarui semn din horoscop.

Leu

Cumpana in zodiac: orgoliul

Nativii nascuti in zodia Leu pun mare pret pe admiratia persoanelor din jur. Au nevoie permanent de incurajari si aplauze. Nu pentru ca ar fi timorati, dimpotriva, atentia primita le sporeste increderea in sine. Cumpana din zodiac, orgoliul le aduce destule neplaceri. Castiga greu increderea celor din jur datorita comportamentului teatral. Par infatuati si inaccesibili, desi nu sunt chiar atat de puternici pe cat si-ar dori.

Horoscop: Cele 12 cumpene ale zodiacului

Fecioara

Cumpana in zodiac: simtul critic

Nativii zodiei Fecioara sunt persoane practice si hotarate. Stiu perfect ce-si doresc de la viata si isi organizeaza pana in cel mai mic detaliu fiecare pas. Aduna, scad, analizeza, clasifica, apoi actioneaza. Cumpana din zodiac, simtul critic le aduce deseori mai multa bataie de cap, decat fericire. Pot sa rateze oportunitati importante datorita nehotararii si isi fac greu prieteni.

Citește și:

Balanta

Cumpana din zodiac: nehotararea

Balantele sunt persoane amabile si binevoitoare. Nu le place sa se amestece in conflicte si alte situatii care le-ar putea afecta imaginea. Cu toate astea, au un talent innascut in ai enerva pe ceilalti prin nehotararea lor. Sunt indecise, au nevoie permanent de aprobari, dar ezita de fiecare data sa preia initiativa. Se plictisesc repede, dar nu se impaca usor nici cu gandul schimbarii.

Scorpion

Cumpana in zodiac: spiritul razbunator

Nativii zodiei Scorpion sunt persoane cu trasaturi duale. Linistiti si pasnici, ascund o personalitate complexa si un spriti fin de observatie. Sunt suspiciosi, nu au mare incredere in cei din jur si pot fi exagerat de posesivi sau superstitiosi. Cumpana din zodiac, dorinta de razbunare le aduce satisfactie dar si nefericire. Raman amorsati deseori in trecut, pentru ca iarta dar nu uita.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc