Setari Cookie-uri

Numerologie: Numarul definitoriu in destinul vietii tale

Descopera-ti personalitatea cu ajutorul numerologiei.

Personalitatea profilului pentru persoana nascuta sub cifra destinului 2

Cuvantul cheie care iti contureaza personalitatea este “impaciuitor”. Esti o persoana extreme de sensibila, receptiva si timida. Aceste calitati sunt atat punctele tale forte, cat si slabe deoarece sensibilitatea ta te poate face sa dai inapoi, reprimandu-ti talentele si munca. Prietenoasa si ascultatoare, ai un stil intuitive iesit din comun in ceea ce priveste dorintele persoanelor dragi.

Numerologie in destinul vietii

sursa foto: dreamstime

Personalitatea profilului pentru persoana nascuta sub cifra destinului 3

Daca te-ai nascut sub cifra 3 inseamna ca posezi un mare talent in ceea ce priveste creativitatea si auto-exprimarea. Multi scriitori, poeti, actori si muzicieni sunt nascuti sub semnul cifrei 3. Esti o fire spirituala si visatoare, cu multe vise, care adora sa se afle sub lumina reflectoarelor. Te simti atrasa de natura, de arta, de toate lucrurile care inspira frumusete si calm. Esti o fire care iubeste viata si face tot posibilul pentru a trai fiecare clipa la intensitate maxima.

Citește și:

.

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc