Setari Cookie-uri

Numerologie: Numarul definitoriu in destinul vietii tale

Descopera-ti personalitatea cu ajutorul numerologiei.

Personalitatea profilului pentru persoana nascuta sub cifra destinului 7

Cifra destinului 7 reprezinta cautarea adevarului. Esti o persoana directa, convingatoare, cu un scop bine determinat in viata. Iti place necunoscutul si de aceea te aventurezi fara a tine cont de reguli. Destul de singuratica, ai o legatura stransa cu propria persoana. Viata ta este una plina de mister si farmec deoarece intotdeauna reusesti sa te surprinzi cu noi descoperiri.

Numerologie

sursa foto: www.shutterstock.com

Image (C) 2011. Used under license from Shutterstock.com

Personalitatea profilului pentru persoana nascuta sub cifra destinului 8

Daca te-ai nascut sub cifra destinului 8, inseamna ca esti un adevarat lider, dispus sa riste orice pentru a se descurca in viata. Ai un talent imens pentru management in toate domeniile de pe piata, in special in mediul afecerilor si in ceea ce priveste latura finanaciara. Intuitiva din fire, reusesti sa citesti oamenii si stii cum trebuie sa procedezi pentru a iti atinge telurile.

Citește și:

Personalitatea profilului pentru persoana nascuta sub cifra destinului 9

Daca te-ai nascut sub cifra destinului 9, inseamna ca esti o persoana filantropica, umanitara, profund ingrijorata de viitorul omenirii. Ai o mare compasiune pentru oameni si incerci sa salvezi natura, sacrificandu-ti banii, timpul si energia pentru o lume mai buna. Prietenoasa si deschisa, ai foarte multi prieteni care te sustin si iti sunt alaturi de fiecare data. Urasti conflictele si te pierzi cu firea in timpul unei situatii dificile.

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc