Setari Cookie-uri

Numerologie: Numarul definitoriu in destinul vietii tale

Descopera-ti personalitatea cu ajutorul numerologiei.

Personalitatea profilului pentru persoana nascuta sub cifra destinului 4

Daca te-ai nascut sub cifra destinului 4, inseamna ca esti o persoana directa, cu picioarele pe pamant, care stie sa faca diferenta intre bine si rau. Ordonata si organizata, iti place sa iti traiesti viata cat mai simplu, dupa reguli bine puse la punct. Esti o fire foarte disciplinata, care isi controleaza foarte bine fiecare miscare inainte de a actiona.

Numerologie si destin

sursa foto: www.shutterstock.com

Image (C) 2011. Used under license from Shutterstock.com

Personalitatea profilului pentru persoana nascuta sub cifra destinului 5

Cheia personalitatii tale este libertatea. Esti o persoana careia ii place calatoria, aventura, libertatea si varietatea. Foarte curioasa din fire, vrei sa experimentezi cat mai mult in viata. Simti nevoia sa te implici in mai multe lucruri deodata atata timp cat acestea nu au legatura intre ele. Te simti atrasa de schimbare si de aceea incerci sa vii de fiecare data cu ceva nou in viata ta.

Citește și:

Personalitatea profilului pentru persoana nascuta sub cifra destinului 6

Esti o fire foarte prietenoasa, deschisa si protectoare. Iti place sa fii inconjurata de prieteni, de aceea esti dispusa oricand sa sari in ajutorul lor. Responsabila si generoasa, iti faci foarte repede noi cunostiinte, care ajung sa te aprecieze pentru stilul tau echilibrat si generos. Iti place sa ai grija de cei slabi, considerandu-te un ajutor pentru cei din jurul tau. Esti capabila sa oferi confort, sprijin si siguranta celor care au nevoie de asta.

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc