Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop erotic in cuplu sau cum iubeste zodia ta

Afla profilul erotic pentru fiecare zodie din horoscop!

Te completeaza sau nu in dormitor? Descopera personalitatea sexuala a fiecarui semn:

Berbec

Nativul zodiei Berbec are o personalitate vulcanica si este lipsit de inhibitii in pat. Curios si activ, isi doreste sa-si imbogateasca experienta sexuala, asadar nu va refuza vreo propunere din partea perechii sale. Ii place sa domine si rareori este dispus sa schimbe rolul in pat.

Horoscop erotic in cuplu

sursa foto: shutterstock.com

Taur

Nativul din zodia Taur este o persoana senzuala si sensibila. Trebuie sa fie cu adevarat indragostit pentru a se darui trup si suflet persoanei de alaturi. Are nevoie de atentie si tandrete. Poate avea si anumite complexe, nefiind tocmai incantat de anumite fantezii erotice.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni are o imaginatie bogata. Ii place sa surprinda in dormitor si lasa deoparte inhibitiile. Este un partener senzual, amator de provocari incitante in pat. Ii place sa exploreze, asadar in dormitor va face o pereche excelenta doar cu o persoana le fel de indrazneata, dornica sa experimenteze.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc