Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop erotic in cuplu sau cum iubeste zodia ta

Afla profilul erotic pentru fiecare zodie din horoscop!

Rac

Racul este un partener romantic si atent, care pune mare pret pe afectiune in pat. Iubeste cu pasiune, dar trebuie sa nutreasca sentimente puternice pentru a se darui complet celuilalt. Nu se lasa impresionat de aluzii sau propuneri erotice. Daca nu este atasat de partenerul sau prefer sa refuze orice apropiere.

horoscop erotic in cuplu

sursa foto: shutterstock.com

Leu

Nativul zodiei Leu are un profil erotic dezinhibat, plin de imaginatie. Isi antreneaza partenerul intr-un adevarat maraton in dormitor si este intotdeauna pregatit sa experimenteze senzatii tari. Primeste cu drag complimente, dar romantismul nu este chiar punctul sau forte. Ii plac laudele si prefera mai degraba discutiile obraznice in pat.

Fecioara

Fecioara este retinuta si nu ii place sa detina controlul in pat. Profilul erotic o descrie drept o persoana rezervata, neinteresata de experimente lipsite de inhibitii. Simte nevoia sa detina controlul in orice moment, de aceea uita sa se bucure de placere. Poate fi senzual si creativ, dar trebuie sa capete incredere.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc