Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop erotic in cuplu sau cum iubeste zodia ta

Afla profilul erotic pentru fiecare zodie din horoscop!

Balanta

Balanta este o persoana discreta, foarte atenta la orice detaliu in plan amoros. Are o imaginatie bogata si ii place sa surprinda. Nu se simte bine daca e constransa si are nevoie de libertate. Este curioasa, dar nu suporta brutalitatea in pat. Apreciaza romantismul, un preludiu atent si daruire din partea partenerului de viata.

horoscop erotic pentru fiecare zodie

sursa foto: shutterstock.com

Scorpion

Nativul din zodia Scorpion este expert in materie de seductie. Are un magnetism special si stie cum sa-si innebuneasca partenerul. Ii place sa detina controlul si este permanent in cautare de senzatii noi. Nu ii place sa recunoasca dar are gusturi perverse pe care le va dezvalui odata ajuns in dormitor.

Sagetator

Nativul Sagetator este spontan si creativ. Nu suporta monotonia in pat si ii place sa faca impresie. Este atras de un partener flexibil, cu initiativa. Ii plac jocurile, de aceea obisnuieste sa detina controlul dar nu il deranjeaza sa se lase dominat. Traditionalismul nu i se potriveste, vrea mereu sa experimenteze noutati.

Citește și:

Capricorn

Nativul zodiei Capricorn este un partener pasional in pat. Se lasa dominat si nu ii place sa preia initiativa. Poate parea timid dar odata dezlantuit, va face o impresie excelenta in dormitor. Ii place sa fie tandru si isi trateaza perechea cu afectiune. Apreciaza discretia si da dovada de prudenta.

Varsator

Varsatorul este o persoana libera si lipsita de constrangeri. Ii place originalitatea si cauta sa faca intotdeauna o impresie excelenta. Iubeste provocarile in plan erotic si ii place sa fie condus. la randul lui, preia initiativa si da dovada de imaginatie bogata in dormitor.

Pesti

Nativul zodiei Pesti este o persoana sensibila si visatoare. Apreciaza romantismul in dormitor si nu ii place sa experimenteze. Pune mare pret pe afectiune si declaratii de dragoste. Aceste detalii ii sporesc dorinta in pat. Nativul doreste sa se simta protejat, respectat si apreciat in pat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc