Setari Cookie-uri

Horoscop in luna IUNIE

Afla ce surprize ti-au rezervat astrele pentru luna iunie!

Noroc in dragoste sau succes in cariera? Citeste previziunile astrale si descopera ce au pus la cale astrele pentru zodia ta:

horoscop previziuni astrale

Berbec

Traversezi schimbari importante in luna iunie. Nu iti sunt toate pe plac; in mod deosebit prima jumatate a lunii iti va pune rabdarea la incercare. Vrei sa stralucesti dar nu poti sa te impui. Schimbarile sunt inevitabile, asadar trebuie sa te adaptezi.

Neclaritati apar si in viata ta sentimentala. Ai putea sa gasesti raspunsurile pe care le vrei, dar trebuie sa risti. Saturn si Pluto stationeaza in semnul tau asadar, nu vei duce lipsa de actiune.

Taur

Te impresioneaza prea mult parerile celor din jur. Nu este gresit sa ceri sfaturi, dar trebuie sa triezi informatiile inainte sa le aplici. Vrei sa reiei legaturi mai vechi si de aceea tinzi sa fii prea ingaduitoare.

Te preocupi prea mult pentru prieteni, dar iti neglijezi persoanele din familie. Spre jumatatea lunii ai posibilitatea sa iti planifici o vacanta. Sectorul financiar anunta imbunatatiri.

Citește și:

horoscop gemeni

Gemeni

Pasesti in luna iunie cu temeri si indoieli. Vrei sa faci pasi importanti dar ai nevoie de certitudini inainte sa pornesti la drum.

Daca indoielile tale vizeaza viata personala, Venus are vesti bune pentru tine. Va stationa in semnul tau si o sa echlibreze tonusul sectorului sentimental. O sa ai motive de bucurie dar trebuie sa ramai in garda. Nu esti atenta la detalii si ultima parte a lunii poate prevesti conflicte.

Rac

In aceasta luna ti-ai propus sa situezi cariera pe locul intai. Ai inregistrat cateva reusite importante si acum iti propui standarde ridicate si pentru viata profesionala.

E bine ca pornesti la drum cu energie, dar rezultatele se vor lasa asteptate. Un lucru este cert: iei decizii bune, de aceea ar fi de bun augur sa-ti faci ordine in viata personala. Luna noua are o influenta pozitiva asupra ta.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc