Setari Cookie-uri

Horoscop in luna IUNIE

Afla ce surprize ti-au rezervat astrele pentru luna iunie!

horoscop luna iunie

Leu

Nu iti mai gasesti linistea, de aceea pasesti agitata in luna iunie. Ai nevoie de o vacanta pentru a te redescoperi. Cateva zile libere ti-ar fi de mare ajutor, asadar ia in calcul o destinatie relaxanta.

Te preocupa in mod special chestiuni din viata sentimentala si chiar daca ai gasit raspunsuri, inca mai cauti motivatii puternice pentru schimbari. La polul opus, cariera ta cunoaste imbunatatiri importante. Sfarsitul lui iunie este pe placul tau.

Fecioara

Cariera se situeaza in topul prioritatilor tale. Pasesti in luna iunie hotarata si increzatoare in fortele proprii. Ai sanse sa te bucuri de reusite spre jumatatea lunii, asadar fii rabdatoare. In plan personal evenimentele nu se succed asa cum ti-ai dori.

Te ingrijoreaza o relatie cu o persoana apropiata; poate fi vorba de partenerul de viata ori de un membru al familiei. Trebuie sa fii mai ingaduitoare.

Citește și:

horoscop luna iunie balanta

Balanta

Te bucuri de reusite importante in aceasta luna. Ai tot ce iti trebuie pentru a te impune: carisma, forta si determinare, asadar norocul o sa iti surada.

Vestile bune vizeaza cariera dar si proiecte personale. In plan sentimental trebuie sa iei hotarari si dopti o atitudine dominatoare. Poate fi de bun augur in cazul unei relatii monotone, altfel ar trebui sa fii mai intelegatoare.

Scorpion

Cauti confort si echilibru in relatia de cuplu. Vei obtine ceea ce-ti doresti daca vei stii sa ceri. Nu uita sa asculti ce ti se spune, chiar daca nu-ti este pe plac.

Inainte sa aduci critici trebuie sa analizezi foarte bine argumentele. Schimbarile pe care ti le doresti nu se vor produce prea repede. Ar trebui sa fii mai atenta in cariera. Esti distrasa si incepi sa nu mai oferi randamentul scontat.

Horoscop: Previziunile astrale pentru luna iunie

Sagetator

Ai in minte foarte multe idei creative. O parte din ele ar putea sa iti aduce beneficii mari, asadar da frau liber imaginatiei. O sa lucrezi mai relaxata, chiar daca iunie debuteaza cu un program aglomerat la locul de munca.

Citește și:

In plan sentimental iti doresti schimbari dar sa nu ai asteptari prea mari. Sunt posibile flirturi si intalniri, in mod deosebit spre safrsitul lunii, dar trebuie sa ai rabdare.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc