Setari Cookie-uri

Horoscop in luna IUNIE

Afla ce surprize ti-au rezervat astrele pentru luna iunie!

Horoscop: Previziunile astrale pentru luna iunie

Carpricorn

Dorinta de siguranta este primordiala pentru tine in aceasta luna. Ai nevoie de securitate atat in cariera cat si in plan personal. Din acest motiv ai grija sa nu exagerezi cu posesivitatea. Ar putea avea consecinte neplacute in viata sentimentala.

In cariera primesti atat cat oferi. Nu te astepta la schimbari peste noapte si comunica mai deschis cu partenerii tai de munca.

Varsator

Te maturizezi in gandire si acest lucru va avea o influenta pozitiva asupra vietii tale amoroase. Faci alegeri potrivite, chiar daca nu sunt toate pe placul tau. Pregateste-te sa iti clarifici aspecte importante in luna iunie.

In plan profesional nu se intrevad schimbari prea mari. Da dovada de interes si intelegere cand lucrezi in echipa. In acest mod o sa eviti problemele.

Horoscop: Previziunile astrale pentru luna iunie

Pesti

Pui la cale o surpriza pentru o persoana draga. De aceea, inceputul lunii iunie te surprinde pe drumuri, cel mai probabil la cumparaturi.

Citește și:

Ai parte de armonie si intelegere, asadar cel putin primele doua saptamani nu prevad neplaceri. Spre sfarsitul lunii ai in plan o schimbare mai mare. Poate iti cauti alta locuinta ori gandurile tale vizeaza locul de munca.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc