Setari Cookie-uri

Horoscop: Cum este karma ta in functie de zodie?

Descopera-ti karma astrologica.

Karma face referire la legea cauzei si cea a efectului: trecutul se continua cu prezentul, iar orice situatie prezenta a fost creata de o cauza, un motiv bine intemeiat. Viata noastra este rezultatul unei vieti anterioare, iar reincarnarea este posibila datorita faptului ca trecutul nu a fost implinit.

Horoscop: berbec Zodia Berbec

Karma ta (motivul pentru care te-ai reincarnat in zodia Berbec): In viata anterioara ai esuat pe plan profesional si nu ai reusit sa te afirmi asa cum ti-ai fi dorit.

Karma Berbecului este incarcata de agresivitate si impulsivitate. In viata anterioara Berbecul nu si-a exteriorizat sentimentele, preferand sa ramana in lumea lui, avand insa certitudinea ca este ferit de rele.

Scopul vietii tale: Fa-te cunoscut!

Zodia Taur

Karma ta (motivul pentru care te-ai reincarnat in zodia Taur): In viata anterioara nu ai stiut sa apreciezi adevaratele persoane.

Citește și:

Karma Taurului este axata pe putere financiara, lux si viata de familia. Bunul gust si dorinta de a se afirma sunt semnele caracteristice ale Taurului, de aceea acesta va face tot posibilul pentru a isi indeplini visurile si pentru a fi sigur ca are tot ce isi doreste.

Scopul vietii tale: Sa invete adevarata valoare a banului!

horoscop Gemeni Zodia Gemeni

Karma ta (motivul pentru care te-ai reincarnat in zodia Gemeni): In viata anterioara nu ai stiut sa comunici.

Karma Gemenilor este centrata pe comunicare si prietenie. Persoanele din Gemeni au avut o viata anterioara dificila, in care nu si-au putut regasi spiritualitatea, pierzandu-si astfel increderea in propria persoana.

Scopul vietii tale: Sa inveti arta compromisului!

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc