Karma face referire la legea cauzei si cea a efectului: trecutul se continua cu prezentul, iar orice situatie prezenta a fost creata de o cauza, un motiv bine intemeiat. Viata noastra este rezultatul unei vieti anterioare, iar reincarnarea este posibila datorita faptului ca trecutul nu a fost implinit.

Horoscopul karmic: Ce lectii trebuie sa invete zodiile?

Horoscop: berbecZodia Berbec

Karma ta (motivul pentru care te-ai reincarnat in zodia Berbec): In viata anterioara ai esuat pe plan profesional si nu ai reusit sa te afirmi asa cum ti-ai fi dorit.

Karma Berbecului este incarcata de agresivitate si impulsivitate. In viata anterioara Berbecul nu si-a exteriorizat sentimentele, preferand sa ramana in lumea lui, avand insa certitudinea ca este ferit de rele.

Scopul vietii tale: Fa-te cunoscut!

Zodia Taur

Karma ta (motivul pentru care te-ai reincarnat in zodia Taur): In viata anterioara nu ai stiut sa apreciezi adevaratele persoane.

Karma Taurului este axata pe putere financiara, lux si viata de familia. Bunul gust si dorinta de a se afirma sunt semnele caracteristice ale Taurului, de aceea acesta va face tot posibilul pentru a isi indeplini visurile si pentru a fi sigur ca are tot ce isi doreste.

Scopul vietii tale: Sa invete adevarata valoare a banului!

horoscop GemeniZodia Gemeni

Karma ta (motivul pentru care te-ai reincarnat in zodia Gemeni): In viata anterioara nu ai stiut sa comunici.

Karma Gemenilor este centrata pe comunicare si prietenie. Persoanele din Gemeni au avut o viata anterioara dificila, in care nu si-au putut regasi spiritualitatea, pierzandu-si astfel increderea in propria persoana.

Scopul vietii tale: Sa inveti arta compromisului!

Horoscop: Portretul emotional in functie de zodia ta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: