Setari Cookie-uri

Horoscop: Cum este karma ta in functie de zodie?

Descopera-ti karma astrologica.

rac Zodia Rac

Karma ta (motivul pentru care te-ai reincarnat in zodia Rac): In viata anterioara nu ai stiut cum sa te apropii de familie si de prieteni.

Karma Racului inca este centrata pe vietile anterioare. Persoanele din aceasta zodie nu si-au incheiat ciclurile vietii, ramanand blocate intre mai multe perioade. De aceea Racul manifesta stari ciudate si are o personalitate dificila, care se schimba imediat.

Scopul vietii tale: Sa gasesti iubirea adevarata!

Zodia Leu

Karma ta (motivul pentru care te-ai reincarnat in zodia Leu): In viata anterioara nu ai stiut sa castigi respectul celor din jurul tau si ai renuntat la prieteni.

Karma Leului este legata de ignoranta si putere. Insensibilitatea si duritatea Leului este doar o masca pe care o poarta pentru a nu fi ranit, in realitate aceasta zodie fiind foarte prietenoasa si sensibila. Energiile negative care graviteaza in jurul Leului atrag si energiile negative ale celor cu care acesta intra in contact.

Citește și:

Scopul vietii tale: Sa fii fericita!

Zodia Fecioara

Karma ta (motivul pentru care te-ai reincarnat in zodia Fecioara): In viata anterioara nu ai stiut sa te bucuri de lucrurile cu adevarat importante.

Karma Fecioarei este destul de incarcata: relatiile esuate si problemele sentimentale inca se resimt si in aceasta viata. Ranile adanci au lasat cicatrice, iar inima si sufletul inca sunt distruse de trecutul si amintirile dureroase.

Scopul vietii tale: Sa gasesti echilibrul!

Zodia Balanta

Karma ta (motivul pentru care te-ai reincarnat in zodia Balanta): In viata anterioara nu ai luat in considerare propria persoana, traind din fericirea altor persoane.

Karma Balantei este una destul de grea, incarcata cu probleme din viata amoroasa. Suferinta, sensibilitate excesiva, ranirea sentimentelor... toate acestea si-au pus amprenta pe vietile Balantei, lasand urme profunde.

Citește și:

Scopul vietii tale: Sa te regasesti si sa inveti sa te bucuri de propria persoana!

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc