Setari Cookie-uri

Horoscop: Cum este karma ta in functie de zodie?

Descopera-ti karma astrologica.

Scorpion

Zodia Scorpion

Karma ta (motivul pentru care te-ai reincarnat in zodia Scorpion): in viata anterioara nu ai castigat razboiul impotriva propriei persoane.

Karma Scorpionului este axata pe personalitatea acestuia, pe dorinta de viata si pe viata sentimentala. Scorpionul traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima si se bucura de fiecare moment in care fericirea ii bate la usa. Trecutul continua sa influenteze prezentul persoanelor din Scorpion, prezent ce abunda in contradictii, insensibilitate si imaturitate.

Scopul vietii tale: Sa fii fericita!

Zodia Sagetator

Karma ta (motivul pentru care te-ai reincarnat in zodia Sagetator): In viata anterioara ai fost o fire pesimista, care nu isi gasea adevarata personalitate.

Karma Sagetatorului are un drum care se continua cu infrangerea obstacolelor interioare si cu psihoanaliza propriei persoane. Lupta interioara pentru supravietuire, esecurile din vietile anterioare si acceptarea problemelor, au transformat persoanele din Sagetator in firi puternice si mature.

Citește și:

Scopul vietii tale: Sa visezi si sa te bucuri de viata!

Zodia Capricorn

Karma ta (motivul pentru care te-ai reincarnat in zodia Capricorn): in viata anterioara nu ai stiut sa comunici cu propria persoana si nu ai reusit sa te intelegi.

Karma Capricornului este destul de grea, fiind incarcata cu neliniste si energii negative. Viciile si imaturitatea persoanelor din aceasta zodie apasa greu pe viata acestora, lasand urme adanci in personalitatea lor. Capricornii trebuie sa invete sa inteleaga, sa faca unele compromisuri si sa respecte deciziile celorlalti.

Scopul vietii tale: Sa descoperi adevaratul sens al vietii!

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc