Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii in vara lui 2012

Cum stai cu dragostea in aceasta vara?

Citeste previziunile astrale in dragoste pentru vara lui 2012. Descopera ce surprize te asteapta in sectorul sentimental.

Berbec

Vara lui 2012 se anunta fierbinte pentru nativii zodiei Berbec. Planetele Pluto si Saturn sunt prezente inca de la inceputul lunii iunie in semnul celor nascuti in primul semn al horoscopului si prevestesc foarte multe evenimente. Pe parcursul verii vor avea timp sa se bucure de dragoste, dar vor primi si teste. Rabdarea le va fi greu pusa la incercare.

Trebuie sa dea dovada de mai multa implicare. Ar trebui sa-si exteriorizeze mai des gandurile pentru a se face intelesi. Nimic nu se poate rezolva peste noapte. Asteptarile prea mari nu vor fi incununate de succes. Cei care isi neaga sentimentele vor fi prinsi in propria capcana.

horoscopul in cuplu susa foto: shutterstock.com

Taur

In aceasta vara Taurii au parte de tentatii la tot pasul. O parte dintre nativi ar putea relua legaturi mai vechi. Sunt posibile aventuri romantice alaturi de persoane din trecut. Aceste ganduri ar putea sa-i afecteze pe aceia care au relatii serioase. Prudenta este cuvantul definitoriu pentru prima jumatate a verii.

Citește și:

Fericirea este aproape dar implica riscuri si decizii drastice. Sfaturile sunt binevenite pentru cei aflati in impas. Vestile placute sau mai putin imbucuratoare trebuie tratate cu atentie.

Gemeni

Ai planuri marete dar totul trebuie sa vina de la sine. Te bucuri de schimbari importante in dragoste si te astepti la surprize cat mai frumoase. Prima luna din vara se anunta pe placul tau, insa trebuie sa fii prevazatoare. Conflicte mici ar putea degenera si situatia ar putea scapa de sub control. Profita de momentele de intimitate si discuta nemultumiri mai vechi.

Vara lui 2012 prevesteste si relatii noi pentru nativii singuri. Flirturile si intalnirile sunt inevitabile, dar drumul este lung pana la o relatie durabila.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc