Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii in vara lui 2012

Cum stai cu dragostea in aceasta vara?

Capricorn

Ti-ai propus sa te concentrezi mai mult asupra securitatii tale. Nu strica mai multa prudenta dar ai grija sa nu depasesti limita. Poti sa ratezi sanse importante in plan sentimental datorita nesigurantei. Flirturi, sanse de intalniri iti surad inca de la inceputul verii.

Iulie te gaseste intr-o companie placuta, nu vei duce lipsa de afectiune, dar sfarsitul lunii nu-ti va fi pe plac. August aduce discutii severe si trebuie sa faci alegeri.

Varsator

Daca vrei sa stii ceva, intreaba si scapa de orice dubii. Nu ai tratat cu seriozitate anumite aspecte din viata ta sentimentala, dar trebuie sa iti schimbi atitudinea. Esti multumita de sectorul amoros, insa intotdeauna e loc de mai bine.

Vara lui 2012 ti-ar putea aduce schimbari importante, angajamente si confirmari. Arata interes si nu insista mereu sa ai ultimul cuvant.

Citește și:

horoscop dragoste susa foto: shutterstock.com

Pesti

Ai dat dovada de bunavoita si acum esti rasplatita asa cum meriti. Inceputul verii nu aduce schimbari mari, dar te surprinde intr-o companie placuta. Nu duci lipsa de afectiune si te simti in sfarsit inteleasa. Esti pe drumul cel bun, dar si grija la atitudine.

Tinzi sa adopti un comportament egoist care poate provoca discutii neplacute. Gandeste-te foarte bine cand ai de oferit raspunsuri importante. O vacanta insorita se prevede de abia in luna august.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc