Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii in vara lui 2012

Cum stai cu dragostea in aceasta vara?

Rac

Te-ai decis sa lasi mai mult de la tine cand vine vorba despre discutii tensionate. Hotararea pe care ai luat-o este de bun augur in viata sentimentala si prevesteste schimbari pozitive. Mare parte din planurile tale s-ar putea indeplini. Vara lui 2012 se anunta pozitiva pentru unii nativi, dar mai putin benefica pentru altii.

Pasiuni mai vechi ar putea starni dorinte de nestapanit. Misterul poate fi o solutie de moment dar adevarul nu poate fi ascuns la nesfarsit. Luna iulie si inceputul lui august anunta discutii neplacute.

Leu

Luna iunie se anunta a fi cea mai norocoasa in plan sentimental pentru persoanele nascute in zodia Leu. Cele mai importante planuri au sanse reale de reusita si nu se prevad motive majore de ingrijorare. Energia ajunge la cote maxime, sporind interesul pentru lucruri noi.

Iulie nu este la fel de linistita. Daca ai facut promisiuni ar fi cazul sa te tii de cuvant. Se pot intoarce impotriva ta vorbe pe care le-ai aruncat fara sa-ti pese. Lucruri care au inceput bine pot sa sfarseasca prost.

Citește și:

horoscop dragoste susa foto: dreamstime

Fecioara

Mai multa atentie nu strica, dar atentie la extreme. Vara lui 2012 este plina de neprevazut in plan sentimental pentru persoanele nascute in zodia Fecioara. Nativii implicati intr-o relatie sunt mai ambitiosi, dornici sa faca schimbari importante. Cei care au depasit cu bine incercarile se simt motivati sa mearga mai departe.

Aventurile pasagere le-ar putea crea probleme celor singuri. Prima parte a verii este plina de distractie, insa ar fi necesara mai multa responsabilitate. Prea multe schimbari dauneaza.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc