Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii in vara lui 2012

Cum stai cu dragostea in aceasta vara?

Balanta

Vara lui 2012 aduce imbunatatiri in viata sentimentala a nativilor din zodia Balanta. Prind contur planuri importante si nimic nu pare sa strice echilibrul in relatiile solide. Nu ar strica mai multa flexibilitate; perechea ta iti va fi recunoscatoare printr-un comportment schimbat.

In iunie si iulie nu ai timp sa faci tot ce ti-ai propus dar vei recupera in august. Sfarsitul verii te surprinde intr-o companie placuta. Chiar daca nu ti-au iesit toate asa cum vrei, inca ai timp sa iti vezi planurile indeplinite.

Scorpion

Viata ta sentimentala se poate imbunatatii considerabil in vara 2012. Depinde foarte mult de tine, trebuie sa faci alegeri importante: sa renunti la obiceiuri vechi in favoarea unor lucruri noi. Reiei legaturi din trecut care s-ar putea concretiza intr-o relatie promitatoare.

Ai planuri mari, trebuie doar sa prinzi curaj pentru a le pune in practica. Ultima luna a verii se anunta plina de evenimente, cu siguranta nu o sa te plictisesti.

Citește și:

horoscop susa foto: shutterstock.com

Sagetator

Acorzi o atentie sporita sectorului sentimental si in aceasta vara o sa culegi roade spornice. Pasesti in luna iunie cu sperante si ganduri de schimbare. Trebuie sa fii hotarata sa risti si ai sanse mari sa iesi in castig. Jumatatea verii te surprinde in ipostaze romantice si simti ca toate capata un sens nou pentru tine. In luna august Marte retrogradeaza in semnul tau, prevestind mai multa activitate, dar si tenisiuni.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc